Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #1 Del Skrevet 20. november 2015 Når jeg lager gryteretter med rødt kjøtt, lar jeg kjøttet koke i minst tre timer. Da blir resultatet alltid utrolig mørt kjøtt som nesten faller fra hverandre fordi det er så mørt. Nå ønsker jeg å oppnå samme effekten med kylling, men går det an? Noen med erfaring? Anonymous poster hash: 27469...ca1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #2 Del Skrevet 20. november 2015 Hvis du koker kylling så lenge vil den bare bli tørr. Spesielt brystkjøttet. Anonymous poster hash: 9c5be...d71 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566444 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #3 Del Skrevet 20. november 2015 Langtidskoke har jeg ikke prøvd, men langtidssteking funker bra. Anonymous poster hash: dd12c...6a9 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566448 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #4 Del Skrevet 20. november 2015 Da jeg var liten var det ikke så vanlig å spise kylling, vi spiste høne og den husker jeg mamma alltid kokte lenge. Tror du forsatt får tak i (frossen) høne, så kanskje det er en bedre løsning? Anonymous poster hash: d0724...511 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566460 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #5 Del Skrevet 20. november 2015 Hm. Greien er at jeg allerede har kjøpt inn kyllingfileter som må brukes i dag, det er til en kyllingsuppe. Noen som har noen gode tips til hvordan jeg kan få kylling til å bli mest mulig mør da? Så kan jeg heller kjøpe høne en annen dag HI Anonymous poster hash: 27469...ca1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566489 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #6 Del Skrevet 20. november 2015 opp Anonymous poster hash: 27469...ca1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566592 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #7 Del Skrevet 20. november 2015 Kyllingfilet er mørt i utgangspunktet. I tillegg så er fibrene i kjøttet slik at du vil ikke få den effekten av at det strimler seg opp som du er ute etter. Du får bare et tørt, "melent" resultat som ikke er særlig appetittlig. Skal du langtidskoke kylling så anbefales heller lårstykker. Så i forhold til suppen din, så hadde jeg heller latt suppa koke som planlagt, og heller tilsette kjøttet mot slutten. Anonymous poster hash: 1966e...efb Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566604 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #8 Del Skrevet 20. november 2015 Er der ikke sånn man lager coq au vin da? Koke lenge? Anonymous poster hash: e7afc...4ea Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566613 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #9 Del Skrevet 20. november 2015 Er der ikke sånn man lager coq au vin da? Koke lenge? Anonymous poster hash: e7afc...4ea Stemmer det, men da bruker man ikke rene kyllingbryst... I tillegg så brukes de da helst hane, høne eller eventuelt and. Anonymous poster hash: 1966e...efb Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566639 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #10 Del Skrevet 20. november 2015 Er der ikke sånn man lager coq au vin da? Koke lenge? Anonymous poster hash: e7afc...4ea Stemmer det, men da bruker man ikke rene kyllingbryst... I tillegg så brukes de da helst hane, høne eller eventuelt and. Anonymous poster hash: 1966e...efb I de oppskriftene det brukes kylling, så brukes i hovedsak lår, eventuelt hele fuglen. Og man skal da koke de i 1 time eller til kjøttet er kokt. Så med kylling er ikke det snakk om å la det stå i 3-4 timer og småkoke... Anonymous poster hash: 1966e...efb Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 20. november 2015 #11 Del Skrevet 20. november 2015 Er der ikke sånn man lager coq au vin da? Koke lenge? Anonymous poster hash: e7afc...4ea Stemmer det, men da bruker man ikke rene kyllingbryst... I tillegg så brukes de da helst hane, høne eller eventuelt and. Anonymous poster hash: 1966e...efb I de oppskriftene det brukes kylling, så brukes i hovedsak lår, eventuelt hele fuglen. Og man skal da koke de i 1 time eller til kjøttet er kokt. Så med kylling er ikke det snakk om å la det stå i 3-4 timer og småkoke... Anonymous poster hash: 1966e...efb Skjønner 👍🏻 Anonymous poster hash: e7afc...4ea Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144247536-langtidskoke-kylling/#findComment-147566653 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå