Gå til innhold

Hvorfor blir nestle babygrøt flytende etter en liten stund?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Så irriterende!

Andre som har opplevd det samme? Hva kan jeg gjøre for at grøten skal forbli grøt gjennom hele måltidet?

Fortsetter under...

Skrevet

Lager du den med morsmelk? I så fall vil enzymene i melken gradvis bryte ned grøten. Ellers ville jeg anbefalt et annet merke, da Nestle er et svært uetisk selskap.

 

Anonymous poster hash: d5525...a31

Skrevet

Om du rører i grøten underveis blir den flytende av en eller annen grunn. Prøv heller å ta grøt kun fra toppen, det funker her😉

 

Anonymous poster hash: 3bc07...3dd

Skrevet (endret)

Om du rører i grøten underveis blir den flytende av en eller annen grunn. Prøv heller å ta grøt kun fra toppen, det funker herAnonymous poster hash: 3bc07...3dd

Å, er det derfor? Merkelig! Da får jeg slutte å røre da. Takk for svar.

Endret av Lessismore
Skrevet (endret)

Enzymer i spyttet begynner raskt å bryte ned maten, så litt spytt på skjeen som dyppes i grøten er alt som skal til for at prosessen starter. Å røre mindre i grøten kan hjelpe :)

 

Likedan om du lager deg suppe, det siste i skåla er alltid tynnere enn det du begynte på :)

Endret av Rosepus™
Skrevet

Enzymer i spyttet ja. Det gjør bare jobben sin. Jo mer du rører, dess verre blir det.

 

Anonymous poster hash: c8d93...48c

Annonse

Skrevet

Dette har jeg også lurt på. Lærer stadig noe nytt :)

 

Men jeg synes også at det er vanskelig å få ut alle klumpene, og må jo derfor røre underveis.

 

Hvilke andre merker er ok og lett å få tak i? Vi kjøpte en med ris og banan (?) en gang fra semper tror jeg, der fikk vi ut klumpene. Men den er helt uten gluten, og siden jeg har cøliaki så vil vi gjerne introdusere litt gluten gradvis (har hørt at det er lurt...). Hun er bare 5 mnd enda, så det er liksom ikke så stort utvalg.

Skrevet

Dette har jeg også lurt på. Lærer stadig noe nytt :)

 

Men jeg synes også at det er vanskelig å få ut alle klumpene, og må jo derfor røre underveis.

 

Hvilke andre merker er ok og lett å få tak i? Vi kjøpte en med ris og banan (?) en gang fra semper tror jeg, der fikk vi ut klumpene. Men den er helt uten gluten, og siden jeg har cøliaki så vil vi gjerne introdusere litt gluten gradvis (har hørt at det er lurt...). Hun er bare 5 mnd enda, så det er liksom ikke så stort utvalg.

Blander du vann på 40grader er det lett å få ut klumpene. Er vannet for varmt er det vanskelig.

 

Anonymous poster hash: 974f9...f5c

Skrevet

 

Dette har jeg også lurt på. Lærer stadig noe nytt :)

 

Men jeg synes også at det er vanskelig å få ut alle klumpene, og må jo derfor røre underveis.

 

Hvilke andre merker er ok og lett å få tak i? Vi kjøpte en med ris og banan (?) en gang fra semper tror jeg, der fikk vi ut klumpene. Men den er helt uten gluten, og siden jeg har cøliaki så vil vi gjerne introdusere litt gluten gradvis (har hørt at det er lurt...). Hun er bare 5 mnd enda, så det er liksom ikke så stort utvalg.

Blander du vann på 40grader er det lett å få ut klumpene. Er vannet for varmt er det vanskelig.

 

Anonymous poster hash: 974f9...f5c

Hm, jeg gjør vel noe galt da. Har vannkoker som varmer til 40 grader, så det skal være riktig. Kanskje jeg må bruke visp :P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...