Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #1 Skrevet 9. november 2015 Jada, jeg vet det er en kjip middag. Men....... Jeg skjærer fiskepuddingen i skiver i mellom 0,5 og 1,0 cm. Kokt potet og gulerot. Fullkorns pastarør. Remulade. Hva har dere til? Og hvordan serverer derenoe så kjipt som fiskepudding? Barnet i familien, som er 11 år liker kun kaldfiskpdding uten grønnsaker. Så det er bhennes middag...... Anonymous poster hash: 3ca2c...677
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #2 Skrevet 9. november 2015 Potet OG pasta?? Anonymous poster hash: 1f67a...a9a
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #3 Skrevet 9. november 2015 Ja, men det er ikke mye psata da. Det er noe om "henger igjen" fra jeg var ungen.....så det blur lssom 5-10 pastarør på hver. Hemm adde vi altid litt macroni til bpde fiskepudding, pølse i brun sos, kjøttkaker, fiskekaker osv..... Anonymous poster hash: 3ca2c...677
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #4 Skrevet 9. november 2015 Lager stuing med hvit saus med karri, fiskepudding, erter, gulrot og reker. Serverer i terteskjell. Anonymous poster hash: cd4f6...dec
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #5 Skrevet 9. november 2015 Mine barn er lykkelige så lenge det er råkost på siden, 6-åringen kunne sikkert levd på råkost for hun elsker det. Gjør det helt enkelt, river gulrøtter og et eple sammen og har over litt sitronsaft. Spesielt gøy er det om du skjærer fiskepuddingen i lange skiver og trykker ut figurer med pepperkakeformer. Avskjæret bare putter du i sausen og koker varme oppi der. Anonymous poster hash: 1fe3c...ea3
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #6 Skrevet 9. november 2015 Ikke så mye mer "spennende" her Stekt fiskepuddig med kokte poteter, kokte gulerøtter og kokt brokkoli + tomatsaus og stekt løk. Anonymous poster hash: e279b...91f
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #7 Skrevet 9. november 2015 Stekt fiskepudding med potet raspet gulrot, smeltet smør og ketsjup Anonymous poster hash: 158a2...e37
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #8 Skrevet 9. november 2015 Steker fiskepudding i smør (må være fiskepudding av god kvalitet, selskapspudding fra Fjordfisk, fiskebutikken etc, over 50% fisk minst). Koker poteter, gjerne små amadinepoteter, smelter smør og servere med koktegulrøtter og kokt blomkål. Ungene elsker det. Anonymous poster hash: 3d24e...4db
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #9 Skrevet 9. november 2015 Lager stuing med hvit saus med karri, fiskepudding, erter, gulrot og reker. Serverer i terteskjell. Anonymous poster hash: cd4f6...dec Det enkelt og fancy ut......er terteskjell godt da?? Anonymous poster hash: 3ca2c...677
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #10 Skrevet 9. november 2015 Råkit, epe og gulerot....høres godt ut. Tomatsaus.....??? Interesangt.... Anonymous poster hash: 3ca2c...677
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #11 Skrevet 9. november 2015 Lager stuing med hvit saus med karri, fiskepudding, erter, gulrot og reker. Serverer i terteskjell. Anonymous poster hash: cd4f6...dec Det enkelt og fancy ut......er terteskjell godt da?? Anonymous poster hash: 3ca2c...677 Jeg synes det. Som en sprø og veldig luftig kjeks i konsistensen, litt flakete liksom. Savory smak selvsagt. Men du kan jo evt ha poteter til eller noe også. Jeg er egentlig vokst opp med at det er festmat, ala serveres på vennineklubbmøte og sånt man hadde på 70-tallet. ☺️ Anonymous poster hash: cd4f6...dec
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #12 Skrevet 9. november 2015 Kald fiskepudding på skive med MASSE majones og rødbeter. Ok, takk! Nå får du meg til å fly på butikken, for jeg har ikke noe av dette i hus😂😂😂 Fantastisk mammaeralenehjemmeogspiserhvahunvil middag😂😂 Anonymous poster hash: 5f0ef...d80
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #13 Skrevet 9. november 2015 Fiskepudding er oppsop av det som dei skjerer av fisken. Søstra mi jobba på slik fabrikk og nekta og ete fiskepudding. Anonymous poster hash: 3f82a...7b1
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #14 Skrevet 9. november 2015 poteter, raspet gulerot, og hvit saus med karri. Er jo en helt flott, god middag det Anonymous poster hash: cc86b...ac5
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #15 Skrevet 9. november 2015 Fiskepudding er oppsop av det som dei skjerer av fisken. Søstra mi jobba på slik fabrikk og nekta og ete fiskepudding. Anonymous poster hash: 3f82a...7b1 Det kommer jo strengt tatt an på hvilken fiskepudding man spiser det... Anonymous poster hash: cd4f6...dec
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #16 Skrevet 9. november 2015 Fiskepudding er oppsop av det som dei skjerer av fisken. Søstra mi jobba på slik fabrikk og nekta og ete fiskepudding. Anonymous poster hash: 3f82a...7b1 Er jo bedre at restene blir til mat og ikke avfall! Eller er du en slik som kun anser filet for å være mat? Anonymous poster hash: 3fff4...3ae
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #17 Skrevet 9. november 2015 Ai, snart 50 år og aldri smakt fiskepudding i mitt liv. Smaker det som Fiskeboller? Hvor mange prosent fisk er det ii det? Anonymous poster hash: 3d8d1...d57
Anonym bruker Skrevet 9. november 2015 #18 Skrevet 9. november 2015 Ai, snart 50 år og aldri smakt fiskepudding i mitt liv. Smaker det som Fiskeboller? Hvor mange prosent fisk er det ii det? Anonymous poster hash: 3d8d1...d57 Smaker ganske likt som fiskeboller, men helt annen konsistens. Fastere og "glattere" konsistens liksom. Innholdet av fisk varierer veldig fra produsent til produsent. Jeg spiser stort sett hjemmelaget fiskepudding, så høyt fiskeinnhold i de. 😊👍 Anonymous poster hash: cd4f6...dec
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå