Anonym bruker Skrevet 5. november 2015 #1 Skrevet 5. november 2015 Har det noe å si? Hva smaker best? Anonymous poster hash: 666e4...2a6
<3 skatten min<3 Skrevet 5. november 2015 #2 Skrevet 5. november 2015 Jeg syns det blir best med brunt sukker
Anonym bruker Skrevet 5. november 2015 #3 Skrevet 5. november 2015 Jeg bruker en blanding jeg:) Anonymous poster hash: 3d5f1...01a
Anonym bruker Skrevet 5. november 2015 #4 Skrevet 5. november 2015 Har alltid brukt hvitt. Synes det brune gjør det alt for søtt. Man har jo i smør og kanel også, så for at det ikke skal bli kvalmende så har jeg holdt meg til hvitt. Anonymous poster hash: e9d1f...eae
Anonym bruker Skrevet 5. november 2015 #5 Skrevet 5. november 2015 Bruker også alltid bare hvitt. Det er nok mest vanlig. Har aldri bakt med noen som har gjort det annerledes eller lest oppskrifter med brunt. Anonymous poster hash: b457b...52a
Anonym bruker Skrevet 5. november 2015 #7 Skrevet 5. november 2015 Brunt er definitivt best. Lagde med hvitt før men nå alltid med brunt. Blir karamellisert under nammmmmmm! Anonymous poster hash: 24f71...1b8
Tipp topp Skrevet 5. november 2015 #8 Skrevet 5. november 2015 Bruker perlesukker i fyllet, men det står brunt i oppskriften.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå