Gå til innhold

Hvitt eller brunt sukker til fyll i Kanelsnurrer?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har det noe å si? Hva smaker best?

 

Anonymous poster hash: 666e4...2a6

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg syns det blir best med brunt sukker :)

Skrevet

Jeg bruker en blanding jeg:)

 

Anonymous poster hash: 3d5f1...01a

Skrevet

Har alltid brukt hvitt. Synes det brune gjør det alt for søtt. Man har jo i smør og kanel også, så for at det ikke skal bli kvalmende så har jeg holdt meg til hvitt.



Anonymous poster hash: e9d1f...eae
Skrevet

Bruker også alltid bare hvitt. Det er nok mest vanlig. Har aldri bakt med noen som har gjort det annerledes eller lest oppskrifter med brunt.

 

Anonymous poster hash: b457b...52a

Annonse

Skrevet

Brunt er definitivt best. Lagde med hvitt før men nå alltid med brunt. Blir karamellisert under nammmmmmm!

 

Anonymous poster hash: 24f71...1b8

Skrevet

Bruker perlesukker i fyllet, men det står brunt i oppskriften.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...