Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2015 #1 Skrevet 23. oktober 2015 Står jo ikke akkurat at osten på pizzaen er pasteurisert Anonymous poster hash: ee621...7eb
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2015 #2 Skrevet 23. oktober 2015 Den stekes jo uansett så da er det vel greit? Tror også at det er sånn at hvis det ikke står noe så er den pasteurisert. Det skal være opplyst om det hvis den ikke er pasteurisert. Anonymous poster hash: ebf07...050
soleia Skrevet 23. oktober 2015 #3 Skrevet 23. oktober 2015 Så lenge det vert steikt i ovnen, så kan du ete all slags ost og spekemat
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2015 #4 Skrevet 23. oktober 2015 Stekes osten til over 72 gr C dør eventuell listeria, så alle typer ost på pizza er OK Anonymous poster hash: 89443...122
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2015 #5 Skrevet 23. oktober 2015 Takk for svar Det var egentlig det jeg tenkte også. Men det er ganske stressende å lese om hvor mye mat som potensielt inneholder disse bakteriene.... Det ser jo egentlig ut til at alle pålegg er " farlige " sånn sett også, og at man nesten har litt " flaks " om man slipper unna ..da det tydeligvis finnes små mengder av listeria i det meste vi omgir oss med. Hi Anonymous poster hash: ee621...7eb
Anonym bruker Skrevet 23. oktober 2015 #6 Skrevet 23. oktober 2015 Vanlig gulost, leverpostei, kaviar med majones, italiensk salat, kyllingsalat og syltetøy var mine typiske gravid-pålegg Nå er baby ute av magen og jeg fråtser i kjøttpålegg, roastbiff og spekeskinke mmmm Anonymous poster hash: 89443...122
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå