Gå til innhold

Hvordan steke koteletter helt perfekt? :D


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: cd6ac...e74

Fortsetter under...

Skrevet

Det er to måte å gjøre det på. Den enkleste måte er å steke i stekepose.

 

Fremgangsmåte:

- Forvarme ovnen i 200 gr

- Krydder nakke- eller vanlig koteletter.

 

Med stekepose:

- fordel dem i stekepose plassert i en stekebrett.

- ha i litt vann slik at det dekker ca 3/4 av kjøttet og krydder vannet med samme krydder som du hadde på kjøttet.

- Lukk posen, og klipp et passelig hull på ene enden av posen. Plasser 3-4 tefat slik at åpningen blir en del høyere oppe. Dette er for å unngå at kjøttsafta renner ut under stekingen.

- stek i 200 gr i en time

 

I en høy langpanne ( den panna som man lager f.eks sjokoladekake osv i):

- Smør hele pannen med smør/ margarin

- plasser de krydret koteletter i panna, og stek til smøret/ margarin smelter

- hell så vann i slik at det dekkes 2/3 av kjøttet. Krydder så ekstra i væska.

- stek videre i 200 gr i en time

 

Nam nam, lover deg at kjøtt stykkene blir saftig og smelter på tunga :)

Når det gjelder steke tida, så varierer det fra ovn til ovn. Har prøvd å lage denne retten flere forskjellige plasser, steketiden kan varierer fra 1t til 1t og 20 min. Hos oss tar det nøyaktig 1t for å få perfekt stekt. Så du får bare prøve deg litt frem. Lykke til :)

 

Anonymous poster hash: 8526b...ece

Skrevet

Altså...det spørs hvordan du vil ha dem..jeg liker mine tørre ;) med smeltet fett

 

Anonymous poster hash: cd0fd...970

Skrevet

Legger mine på stekebrett med litt olje under, krydrer kotelettene og legger en klatt med smør på toppen av hver kotelett. Setter i ovnen på svak varme (100 grader) i flere timer (3-4t). Kan spe på med litt vann om det ser ut til å tørke inni der :) ds blir de Møre og god på smak :)

Skrevet

Det er to måte å gjøre det på. Den enkleste måte er å steke i stekepose.

 

Fremgangsmåte:

- Forvarme ovnen i 200 gr

- Krydder nakke- eller vanlig koteletter.

 

Med stekepose:

- fordel dem i stekepose plassert i en stekebrett.

- ha i litt vann slik at det dekker ca 3/4 av kjøttet og krydder vannet med samme krydder som du hadde på kjøttet.

- Lukk posen, og klipp et passelig hull på ene enden av posen. Plasser 3-4 tefat slik at åpningen blir en del høyere oppe. Dette er for å unngå at kjøttsafta renner ut under stekingen.

- stek i 200 gr i en time

 

I en høy langpanne ( den panna som man lager f.eks sjokoladekake osv i):

- Smør hele pannen med smør/ margarin

- plasser de krydret koteletter i panna, og stek til smøret/ margarin smelter

- hell så vann i slik at det dekkes 2/3 av kjøttet. Krydder så ekstra i væska.

- stek videre i 200 gr i en time

 

Nam nam, lover deg at kjøtt stykkene blir saftig og smelter på tunga :)

Når det gjelder steke tida, så varierer det fra ovn til ovn. Har prøvd å lage denne retten flere forskjellige plasser, steketiden kan varierer fra 1t til 1t og 20 min. Hos oss tar det nøyaktig 1t for å få perfekt stekt. Så du får bare prøve deg litt frem. Lykke til :)

 

Anonymous poster hash: 8526b...ece

 

 

Hjertelig takk for svar :)

 

 

 

 

Hi

 

Anonymous poster hash: cd6ac...e74

Skrevet

Jeg gleder meg til koteletter :D

 

 

 

 

 

Hi



Anonymous poster hash: cd6ac...e74

Annonse

Skrevet

 

Jeg gleder meg til koteletter :D

 

 

 

 

 

Hi

 

Anonymous poster hash: cd6ac...e74

sier du det?

 

Anonymous poster hash: cd0fd...970

Skrevet

Freser de fort på hver side i stekepanna, legger de i langpanna med litt vann i bunnen og langtidssteker i steikeovnen, 90-100 grader i 3-4 timer.

 

Anonymous poster hash: d5394...d49

Skrevet

 

 

Det er to måte å gjøre det på. Den enkleste måte er å steke i stekepose.

 

Fremgangsmåte:

- Forvarme ovnen i 200 gr

- Krydder nakke- eller vanlig koteletter.

 

Med stekepose:

- fordel dem i stekepose plassert i en stekebrett.

- ha i litt vann slik at det dekker ca 3/4 av kjøttet og krydder vannet med samme krydder som du hadde på kjøttet.

- Lukk posen, og klipp et passelig hull på ene enden av posen. Plasser 3-4 tefat slik at åpningen blir en del høyere oppe. Dette er for å unngå at kjøttsafta renner ut under stekingen.

- stek i 200 gr i en time

 

I en høy langpanne ( den panna som man lager f.eks sjokoladekake osv i):

- Smør hele pannen med smør/ margarin

- plasser de krydret koteletter i panna, og stek til smøret/ margarin smelter

- hell så vann i slik at det dekkes 2/3 av kjøttet. Krydder så ekstra i væska.

- stek videre i 200 gr i en time

 

Nam nam, lover deg at kjøtt stykkene blir saftig og smelter på tunga :)

Når det gjelder steke tida, så varierer det fra ovn til ovn. Har prøvd å lage denne retten flere forskjellige plasser, steketiden kan varierer fra 1t til 1t og 20 min. Hos oss tar det nøyaktig 1t for å få perfekt stekt. Så du får bare prøve deg litt frem. Lykke til :)

 

Anonymous poster hash: 8526b...ece

 

Hjertelig takk for svar :)

 

 

 

 

Hi

 

Anonymous poster hash: cd6ac...e74

Bare hyggelig du :)

Nå hvordan gikk det? :)

 

Anonymous poster hash: 8526b...ece

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...