Gå til innhold

varme opp igjen skinkestek. hvor mange grader og hvor lenge ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal varme opp rester av skinkestek i dag. Hvor mange grader bør jeg ta og hvor lenge ? Og bør man pakke det inn i aluminiumfolie ?

 

Anonymous poster hash: cd848...e6b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis jeg skal varme opp skinkestek pleier jeg å lage en god saus å legg skinkestek skåret i skiver eller terninger nedi sausen. Da blir den ikke så tørr. Om du ikke gjør det, er det nok lurt å pakke den inn i folie.

Skrevet

Den bør ikke varmes på mer enn kjernetemperatur , altså ca75-80 grader .

Blir lett seig, ved høy temp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...