Anonym bruker Skrevet 13. oktober 2015 #1 Skrevet 13. oktober 2015 Skal varme opp rester av skinkestek i dag. Hvor mange grader bør jeg ta og hvor lenge ? Og bør man pakke det inn i aluminiumfolie ? Anonymous poster hash: cd848...e6b
MarianeA Skrevet 13. oktober 2015 #2 Skrevet 13. oktober 2015 Hvis jeg skal varme opp skinkestek pleier jeg å lage en god saus å legg skinkestek skåret i skiver eller terninger nedi sausen. Da blir den ikke så tørr. Om du ikke gjør det, er det nok lurt å pakke den inn i folie.
skinnfilla Skrevet 13. oktober 2015 #3 Skrevet 13. oktober 2015 Den bør ikke varmes på mer enn kjernetemperatur , altså ca75-80 grader . Blir lett seig, ved høy temp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå