Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #1 Skrevet 5. oktober 2015 Eller kan jeg droppe det ? Anonymous poster hash: 50fbc...53f
Rubella Skrevet 5. oktober 2015 #2 Skrevet 5. oktober 2015 Du kan fint droppe det. Jeg synes det smaker best med, men som barn likte jeg best uten.
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #3 Skrevet 5. oktober 2015 Dropp det, men man må vel erstatte det med noe. Jeg bruker melk istedenfor, og det går veldig fint =) Anonymous poster hash: 6ff9e...097
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #4 Skrevet 5. oktober 2015 Dropp det, men man må vel erstatte det med noe. Jeg bruker melk istedenfor, og det går veldig fint =) Anonymous poster hash: 6ff9e...097 Står det f.eks 4 ss kaffe , bruker du 4 ss melk istedet ?Hi Anonymous poster hash: 50fbc...53f
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #5 Skrevet 5. oktober 2015 Nei, men både ungene og jeg liker glasur med litt kaffesmak Anonymous poster hash: 8f92f...9d7
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #6 Skrevet 5. oktober 2015 Jeg har kaffe ja. Liker ikke kaffe til vanlig, men godt oppå kaka:-) Eller, merker ikke selve kaffesmaken sånn sett da. Anonymous poster hash: e4b45...659
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #7 Skrevet 5. oktober 2015 Jeg lager uten, bruker melk isteden Anonymous poster hash: 2b0fe...4e0
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #8 Skrevet 5. oktober 2015 Ja, det kan du, men glasuren blir søtere og kvalmere i smaken da. Anonymous poster hash: c9346...554
Gjest Hercule Poirot Skrevet 5. oktober 2015 #9 Skrevet 5. oktober 2015 Du kan gjerne utelate kaffe, men det er kaffen som gjør en sjokoladeglasur god. Jo sterkere kaffe, jo bedre.
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #10 Skrevet 5. oktober 2015 det må være kaffi i.. ellers er den urk! Anonymous poster hash: 3d6aa...2d3
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #11 Skrevet 5. oktober 2015 Pleier å bruke koffeinfri når barn skal spise, og har aldri fått klager. Anonymous poster hash: 5460b...fd9
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #12 Skrevet 5. oktober 2015 Du kan gjerne utelate kaffe, men det er kaffen som gjør en sjokoladeglasur god. Jo sterkere kaffe, jo bedre. 100% enig. Anonymous poster hash: 9b169...639
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #13 Skrevet 5. oktober 2015 Kaffepulver eller ferdiglaget kaffe? Anonymous poster hash: 2616e...f4f
Anonym bruker Skrevet 5. oktober 2015 #14 Skrevet 5. oktober 2015 Kaffepulver eller ferdiglaget kaffe? Anonymous poster hash: 2616e...f4f Ferdiglaget kaffe Anonymous poster hash: 8f92f...9d7
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2015 #15 Skrevet 6. oktober 2015 Jeg har aldri brukt kaffe i sjokoladeglasuren. Jeg bruker melis, vaniljesukker, oboy og smør. Det blir skikkelig godt Anonymous poster hash: 892f5...459
Anonym bruker Skrevet 6. oktober 2015 #16 Skrevet 6. oktober 2015 Jeg fant en oppskrift jeg har brukt før.. uten kaffe ble kjempegod Hi Anonymous poster hash: 50fbc...53f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå