Gå til innhold

Hvordan ordne kjøtt til suppe? Steke? Koke? Brune?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jada, jeg er amatør.

Jeg har en klump med flatbiff (1,3kg) som jeg skal bruke i kjøttsuppe. Hvordan gjør jeg det?

Bruner hele stykket og koker det helt?

Skjærer det i biter, bruner og så koker?

Koker hele uten bruning??

 

Hjelp!!!

 

Anonymous poster hash: 8b46a...992

Fortsetter under...

Skrevet

Til suppe bare koker jeg. Skjærer i terninger og setter til koking.

Til gryte skjærer jeg i passelige stykker og bruner før koking.



Anonymous poster hash: 00f82...10d
Skrevet

Jeg foretrekker å dele det i biter og brune litt først, og deretter koke lenge. Alt kjøtt blir mørt og deilig dersom det bare kokes lenge nok.



Anonymous poster hash: 20aad...f9b
Skrevet

Takk for svar! Da blir det koking i biter (i buljong) og så tilsetter jeg grønnsaker mot slutten. Tror jeg 😊

HI

 

Anonymous poster hash: 8b46a...992

Skrevet

Saltkjøtt koker jeg i biter sammen med bein uten å brune. Grytekjøtt bruner jeg raskt i biter og koker leeenge.



Anonymous poster hash: 2a73d...8ad
Skrevet

Det kommer veldig an på hvilken suppe! :-)

 

En klar kjøttsuppe med grønnsaker da koker jeg bare kjøttet.

Til en litt kraftig og mørk suppe bruner jeg kjøttet først, og tar gjerne å vender kjøttbitene i mel i tillegg til krydder før steking. Det er med på å lage litt fylde i suppa.

 

 

 

Anonymous poster hash: 5e5ad...8f2

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...