Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #1 Skrevet 20. september 2015 Jada, jeg er amatør. Jeg har en klump med flatbiff (1,3kg) som jeg skal bruke i kjøttsuppe. Hvordan gjør jeg det? Bruner hele stykket og koker det helt? Skjærer det i biter, bruner og så koker? Koker hele uten bruning?? Hjelp!!! Anonymous poster hash: 8b46a...992
Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #2 Skrevet 20. september 2015 Til suppe bare koker jeg. Skjærer i terninger og setter til koking. Til gryte skjærer jeg i passelige stykker og bruner før koking. Anonymous poster hash: 00f82...10d
Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #3 Skrevet 20. september 2015 Jeg foretrekker å dele det i biter og brune litt først, og deretter koke lenge. Alt kjøtt blir mørt og deilig dersom det bare kokes lenge nok. Anonymous poster hash: 20aad...f9b
Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #4 Skrevet 20. september 2015 Takk for svar! Da blir det koking i biter (i buljong) og så tilsetter jeg grønnsaker mot slutten. Tror jeg 😊 HI Anonymous poster hash: 8b46a...992
Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #5 Skrevet 20. september 2015 Saltkjøtt koker jeg i biter sammen med bein uten å brune. Grytekjøtt bruner jeg raskt i biter og koker leeenge. Anonymous poster hash: 2a73d...8ad
Anonym bruker Skrevet 20. september 2015 #6 Skrevet 20. september 2015 Det kommer veldig an på hvilken suppe! :-) En klar kjøttsuppe med grønnsaker da koker jeg bare kjøttet. Til en litt kraftig og mørk suppe bruner jeg kjøttet først, og tar gjerne å vender kjøttbitene i mel i tillegg til krydder før steking. Det er med på å lage litt fylde i suppa. Anonymous poster hash: 5e5ad...8f2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå