Gå til innhold

Hvordan få sprø pizzabunn? (Altså sprø under..)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Uten å forhåndssteke!

 

Anonymous poster hash: 14462...bff

Fortsetter under...

Skrevet

kjevle tynt nok, steke på 225 grader og ikke for mye saus



Anonymous poster hash: 9bf9a...849
Skrevet

Smør bakepapiret med olje før steking, jeg bruker å trykke ut deigen på bakepapir med olje under og oppå deigen.



Anonymous poster hash: a7058...573
Skrevet

 

kjevle tynt nok, steke på 225 grader og ikke for mye saus

 

Anonymous poster hash: 9bf9a...849

Det er det jeg gjør, så akkurat det funker ikke her 😜

Det er nok litt stekeovnen som er problemet, for når jeg har lagt hos foreldrene mine blir den sprø...

Så jeg tenkte kanskje noen hadde noen tips som funker bedre 😜

Hi

 

Anonymous poster hash: 14462...bff

Skrevet

 

Smør bakepapiret med olje før steking, jeg bruker å trykke ut deigen på bakepapir med olje under og oppå deigen.

 

Anonymous poster hash: a7058...573

Olje var jo ikke så dumt..😊

 

Anonymous poster hash: 14462...bff

Skrevet

Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er.

 

Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9

Annonse

Skrevet

Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er.

 

Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9

På hvor mange grader? Og vanlig over og undervarme? 😊

 

Anonymous poster hash: 14462...bff

Skrevet

 

Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er.

 

Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9

På hvor mange grader? Og vanlig over og undervarme? 😊

 

Anonymous poster hash: 14462...bff

Vanlig over-og undervarme ja. 200 grader til den er ferdig :)

 

 

Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9

Skrevet

Gir også tommel opp for ulje underst og steke nederest i ovnen. Tar du varmluft de sist 5 minuttene blir den enda mer sprø på skorpene  rundt også.



Anonymous poster hash: 49d31...75d
Skrevet

Som andre sier, nederste rille 225 grader. Jeg bruker aldri olje, men vanlig pizzapapir bare. Blir alltid sprø.

 

Anonymous poster hash: 06ff3...81a

Skrevet

Jeg bruker varmluft med undervarme, 220 grader, og får da sprø og god bunn. Steker ca 10 minutter (tynn bunn).

 

Anonymous poster hash: fad45...200

Annonse

Skrevet

Ikke ha olje I deigen! Fungerer bestandig 😉

 

Anonymous poster hash: e8709...b43

Skrevet

Ikke ha olje I deigen! Fungerer bestandig Anonymous poster hash: e8709...b43

En pizzadeig uten olje er møkk.... MÅ ha olje i deigen.....

 

Anonymous poster hash: b2048...9b0

Skrevet

Jeg forsteker alltid bunnen i 5-10 min før jeg tar på fyllet, blir alltid sprø da.

Skrevet

Tynn bunn, pizzastein, 300 grader, bruk pizzaspade og legg pizzaen rett på den varme steinen.

 

Anonymous poster hash: 54e53...14b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...