Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #1 Skrevet 19. september 2015 Uten å forhåndssteke! Anonymous poster hash: 14462...bff
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #2 Skrevet 19. september 2015 kjevle tynt nok, steke på 225 grader og ikke for mye saus Anonymous poster hash: 9bf9a...849
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #3 Skrevet 19. september 2015 Smør bakepapiret med olje før steking, jeg bruker å trykke ut deigen på bakepapir med olje under og oppå deigen. Anonymous poster hash: a7058...573
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #4 Skrevet 19. september 2015 kjevle tynt nok, steke på 225 grader og ikke for mye saus Anonymous poster hash: 9bf9a...849 Det er det jeg gjør, så akkurat det funker ikke her 😜 Det er nok litt stekeovnen som er problemet, for når jeg har lagt hos foreldrene mine blir den sprø... Så jeg tenkte kanskje noen hadde noen tips som funker bedre 😜 Hi Anonymous poster hash: 14462...bff
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #5 Skrevet 19. september 2015 Smør bakepapiret med olje før steking, jeg bruker å trykke ut deigen på bakepapir med olje under og oppå deigen. Anonymous poster hash: a7058...573 Olje var jo ikke så dumt..😊 Anonymous poster hash: 14462...bff
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #6 Skrevet 19. september 2015 Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er. Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #7 Skrevet 19. september 2015 Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er. Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9 På hvor mange grader? Og vanlig over og undervarme? 😊 Anonymous poster hash: 14462...bff
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #8 Skrevet 19. september 2015 Olje på stekebrett og deigen rett oppå. Stekes nederst i ovnen og blir alltid sprø bunn, uansett hvor tykk bunnen er og hvor mye fyll det er. Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9 På hvor mange grader? Og vanlig over og undervarme? 😊 Anonymous poster hash: 14462...bff Vanlig over-og undervarme ja. 200 grader til den er ferdig Anonymous poster hash: 6b2a6...7e9
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #9 Skrevet 19. september 2015 Gir også tommel opp for ulje underst og steke nederest i ovnen. Tar du varmluft de sist 5 minuttene blir den enda mer sprø på skorpene rundt også. Anonymous poster hash: 49d31...75d
Stridsmøy Skrevet 19. september 2015 #10 Skrevet 19. september 2015 Ha pizzaen på rist, ikke på stekebrett.
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #12 Skrevet 19. september 2015 Som andre sier, nederste rille 225 grader. Jeg bruker aldri olje, men vanlig pizzapapir bare. Blir alltid sprø. Anonymous poster hash: 06ff3...81a
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #13 Skrevet 19. september 2015 Jeg bruker varmluft med undervarme, 220 grader, og får da sprø og god bunn. Steker ca 10 minutter (tynn bunn). Anonymous poster hash: fad45...200
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #14 Skrevet 19. september 2015 Ikke ha olje I deigen! Fungerer bestandig 😉 Anonymous poster hash: e8709...b43
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #15 Skrevet 19. september 2015 Ikke ha olje I deigen! Fungerer bestandig Anonymous poster hash: e8709...b43 En pizzadeig uten olje er møkk.... MÅ ha olje i deigen..... Anonymous poster hash: b2048...9b0
Anarkali Skrevet 19. september 2015 #16 Skrevet 19. september 2015 Jeg forsteker alltid bunnen i 5-10 min før jeg tar på fyllet, blir alltid sprø da.
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #17 Skrevet 19. september 2015 http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=10743436 Anonymous poster hash: 4ba03...eaa
Anonym bruker Skrevet 19. september 2015 #18 Skrevet 19. september 2015 Tynn bunn, pizzastein, 300 grader, bruk pizzaspade og legg pizzaen rett på den varme steinen. Anonymous poster hash: 54e53...14b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå