Tauriel Skrevet 15. september 2015 #1 Skrevet 15. september 2015 Noen forslag? Helst en som kan kombineres med smørkrem siden planen er å ha den utenpå kaken
Tauriel Skrevet 15. september 2015 Forfatter #2 Skrevet 15. september 2015 Skal lage en gluten- og melkefri kake til en 80 års dag
Anonym bruker Skrevet 15. september 2015 #3 Skrevet 15. september 2015 http://www.alpro.com/no/produkter/plantebasert-alternativ-til-matflote/plantebasert-alternativ-til-kremflote-soya Anonymous poster hash: e7dff...7da
Anonym bruker Skrevet 15. september 2015 #4 Skrevet 15. september 2015 Jeg har ikke særlig god erfaring med melkefri krem, de jeg har prøvd klapper fort sammen og blir lite delikate. Er det et alternativ å fylle kaka med frukt/bær/syltetøy/smørkrem, melkefri vaniljekrem mm. Og trekke kaka med mmf eller marsipanlokk? Anonymous poster hash: dfdf7...c7c
Tauriel Skrevet 15. september 2015 Forfatter #5 Skrevet 15. september 2015 Smørkrem inni blir rett og slett for mye :/ Skal trekke den med smørkrem, så det er ikke så farlig om fyllet blir litt flytende (alternativt blande i litt gelatinpulver i kremen inni) Hvilken av de melke frie har du prøvd Anonym c7c ---- Har prøvd alpro sine, synes ikke de er så gode....
Anonym bruker Skrevet 15. september 2015 #7 Skrevet 15. september 2015 http://lindastuhaug.blogg.no/1397198701_11042014.html Eller google bringebærmousse uten melk for flere forslag. Veldig vanlig å fylle kaker med bærmousse Anonymous poster hash: 56dba...0e7
Anonym bruker Skrevet 15. september 2015 #8 Skrevet 15. september 2015 Jeg bruker alltid laktosefri kremfløte til kremkaker, og det funker som bare det! Ingen forskjell fra vanlig. Anonymous poster hash: ba98d...91e
Miss Chocolate Skrevet 15. september 2015 #9 Skrevet 15. september 2015 Jeg bruker alltid laktosefri kremfløte til kremkaker, og det funker som bare det! Ingen forskjell fra vanlig. Anonymous poster hash: ba98d...91e Laktosefri er ikke melkefri!!
Anonym bruker Skrevet 16. september 2015 #10 Skrevet 16. september 2015 Jeg bruker alltid laktosefri kremfløte til kremkaker, og det funker som bare det! Ingen forskjell fra vanlig. Anonymous poster hash: ba98d...91e Da tror jeg du må lese deg opp litt. Flotters for de som ikke tåler laktose, men ikke si til de med melkeallergi at den er melkefri! Da hadde det vært krise for 6 åringen her 😕 Anonymous poster hash: 8d3ba...72c
Anonym bruker Skrevet 16. september 2015 #11 Skrevet 16. september 2015 Soyakrem fungerer fint her. Anonymous poster hash: 4aed2...9b7
Tauriel Skrevet 16. september 2015 Forfatter #12 Skrevet 16. september 2015 http://lindastuhaug.blogg.no/1397198701_11042014.html Eller google bringebærmousse uten melk for flere forslag. Veldig vanlig å fylle kaker med bærmousse Anonymous poster hash: 56dba...0e7 Takk for tipset, det skal jeg prøve Har du prøvd den du linket til? Smaker den mye kokos?
Tauriel Skrevet 16. september 2015 Forfatter #13 Skrevet 16. september 2015 Jeg bruker alltid laktosefri kremfløte til kremkaker, og det funker som bare det! Ingen forskjell fra vanlig. Anonymous poster hash: ba98d...91e Bruker det selv til vanlig, men nå skal jeg lage en kake helt uten melk
Sommerfuggel i magen Skrevet 16. september 2015 #14 Skrevet 16. september 2015 Jeg bruker en som er havrebasert fra oatly. Synes de er mildest på smak. Det er ingen av de melkefrie vispekremene som blir like stive som kremfløte dessverre. Men denne er etter min erfaring mest anvendelig. Viktig at den er kald.
Tauriel Skrevet 16. september 2015 Forfatter #15 Skrevet 16. september 2015 Jeg bruker en som er havrebasert fra oatly. Synes de er mildest på smak. Det er ingen av de melkefrie vispekremene som blir like stive som kremfløte dessverre. Men denne er etter min erfaring mest anvendelig. Viktig at den er kald. Skal legge en kant med smørkrem for å holde innholdet mer på plass og eventuelt blande det med frukt/bær hvis det er litt flytende, slik som de soyakremene er. Sto og så på den her om dagen og vurderte den, men har dårlig erfaring med de som er havrebasert. Synes de smaker mel :/ *Er bitte litt vanskelig inni mellom*
Miss Chocolate Skrevet 16. september 2015 #16 Skrevet 16. september 2015 Erlet er vel det som brukes mest til kake av de som ikke tåler melk. Ellers er den soyakremen med bilde av jordbær på ikke så verst på smak.
Miss Chocolate Skrevet 16. september 2015 #17 Skrevet 16. september 2015 Men det beste resultatet får du nok ved å bake en annen kake 😁 om du kan såklart.. Mye enklere med melkefri sjokoladekrem, for eksempel
Tauriel Skrevet 16. september 2015 Forfatter #18 Skrevet 16. september 2015 Ble den mussen som ble linket til lengre opp Satser på at kaken blir god Takk for tips og svar Nå skal det bakes
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå