Anonym bruker Skrevet 8. september 2015 #1 Skrevet 8. september 2015 Anonymous poster hash: c29a3...1ed
Rosepus™ Skrevet 8. september 2015 #2 Skrevet 8. september 2015 Litt usikker. Når jeg bodde i Usa hadde vi ofte lima-beans til middag. Disse var små og grønne i fargen, husker min vertsmor kjøpte de i små hermetiske bokser. I Norge har jeg ikke funnet likedane, men bare smørbønner, altså store og hvite. Det har da stått Limabeans/butterbeans på posen, og de har vært tørket. Limabønner har jeg ikke spist på evigheter, og det er så godt! Håper noen her vet
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå