Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #1 Skrevet 6. september 2015 Teit overskrift kanskje, men allikevel... Laget oksestek idag, som jeg har gjort mange ganger før. De hadde tilbud på Meny, så da slo jeg til. Laget den akkurat som før, men fy faen for en seig oksestek. Hvordan i all verden er det mulig?? For å få det kjøttet mørt så må det jo evnt kokes i timesvis... Hva kan være grunnen til at kjøttet ble så seigt? Anonymous poster hash: 31771...3d5
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 6. september 2015 #2 Skrevet 6. september 2015 Dårlig mørna kjøtt fra leverandør?
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #3 Skrevet 6. september 2015 Dårlig mørna kjøtt fra leverandør? Det må det jo nesten være...kanskje derfor det var så billig? HI Anonymous poster hash: 31771...3d5
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #4 Skrevet 6. september 2015 Vi hadde det samme selv i dag. Riktignok kjøpt på Kiwi, men Gilde og nesten uspiselig... Anonymous poster hash: f08bc...4be
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #5 Skrevet 6. september 2015 Vi hadde det samme selv i dag. Riktignok kjøpt på Kiwi, men Gilde og nesten uspiselig... Anonymous poster hash: f08bc...4be Gilde ja... Her hadde jeg svigers på besøk i tillegg...men de tok det med godt humør da... Sausen var god da...!!! Og tilbehøret...😁 HI Anonymous poster hash: 31771...3d5
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #6 Skrevet 6. september 2015 Kan ha vært en veldig gammel okse.. Da blir ofte kjøttet seig.. Eller at han var selvdaua og ikke slakta. Anonymous poster hash: 488dc...c7d
Ziva Skrevet 6. september 2015 #7 Skrevet 6. september 2015 Spiste det i går, den var godt mørnet og ikke seig. Den var kjøpt på Meny.
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #8 Skrevet 6. september 2015 Kan ha vært en veldig gammel okse.. Da blir ofte kjøttet seig.. Eller at han var selvdaua og ikke slakta. Anonymous poster hash: 488dc...c7d Sjøldaua dyr brukes ikke til mat. Anonymous poster hash: 1876a...2c3
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #9 Skrevet 6. september 2015 Ikke at det er verken lovlig eller greit, men for å være helt ærlig, så tror jeg det er en del "kjønnsbytter" som skjer i kjøttbransjen. Jeg har også av og til kjøpt oksekjøtt som jeg garanterer at ikke har vært okse i levende live. Det har vært helt typisk gammel seig ku. Og ja, jeg er helt sikker, jeg ser og smaker forskjell på okse- og kukjøtt. Jeg har vært med på nok hjemmeslakting i barne- og ungdomstida, så jeg kan forskjellene. Noen ganger har jeg klaget til leverandøren og har hver gang fått beklagelser i bøtter og spann, og erstatning, og det har vært bekreftelse god nok for meg, på at jeg har rett. Klag! Anonymous poster hash: 221b9...70d
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #10 Skrevet 6. september 2015 Ikke at det er verken lovlig eller greit, men for å være helt ærlig, så tror jeg det er en del "kjønnsbytter" som skjer i kjøttbransjen. Jeg har også av og til kjøpt oksekjøtt som jeg garanterer at ikke har vært okse i levende live. Det har vært helt typisk gammel seig ku. Og ja, jeg er helt sikker, jeg ser og smaker forskjell på okse- og kukjøtt. Jeg har vært med på nok hjemmeslakting i barne- og ungdomstida, så jeg kan forskjellene. Noen ganger har jeg klaget til leverandøren og har hver gang fått beklagelser i bøtter og spann, og erstatning, og det har vært bekreftelse god nok for meg, på at jeg har rett. Klag! Anonymous poster hash: 221b9...70d Klage til butikken ? Eller til Gilde? Jeg klarer jo ikke å se noe annen forklaring enn at kjøttet var lite mørnet... Stekte den på samme måte som jeg alltid gjør, har liksom alltid vært idiotsikker og veldig god søndagsmiddag det... Hmm, kanskje en klage da! HI Anonymous poster hash: 31771...3d5
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #11 Skrevet 6. september 2015 Ikke at det er verken lovlig eller greit, men for å være helt ærlig, så tror jeg det er en del "kjønnsbytter" som skjer i kjøttbransjen. Jeg har også av og til kjøpt oksekjøtt som jeg garanterer at ikke har vært okse i levende live. Det har vært helt typisk gammel seig ku. Og ja, jeg er helt sikker, jeg ser og smaker forskjell på okse- og kukjøtt. Jeg har vært med på nok hjemmeslakting i barne- og ungdomstida, så jeg kan forskjellene. Noen ganger har jeg klaget til leverandøren og har hver gang fått beklagelser i bøtter og spann, og erstatning, og det har vært bekreftelse god nok for meg, på at jeg har rett. Klag! Anonymous poster hash: 221b9...70d Klage til butikken ? Eller til Gilde? Jeg klarer jo ikke å se noe annen forklaring enn at kjøttet var lite mørnet... Stekte den på samme måte som jeg alltid gjør, har liksom alltid vært idiotsikker og veldig god søndagsmiddag det... Hmm, kanskje en klage da! HI Anonymous poster hash: 31771...3d5 Ser nå at du skrev klage til leverandøren...HI Anonymous poster hash: 31771...3d5
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #12 Skrevet 6. september 2015 Spiste det i går, den var godt mørnet og ikke seig. Den var kjøpt på Meny. Min også var kjøpt på Meny... Seig og grusom... Anonymous poster hash: 31771...3d5
Krumelur Skrevet 6. september 2015 #13 Skrevet 6. september 2015 Kan ha vært en veldig gammel okse.. Da blir ofte kjøttet seig.. Eller at han var selvdaua og ikke slakta. Anonymous poster hash: 488dc...c7d Selvdaua? 😂😂😂
skjotta Skrevet 6. september 2015 #14 Skrevet 6. september 2015 Stress under slakting gir også seigt/hardt kjøtt.
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #15 Skrevet 6. september 2015 Ikke at det er verken lovlig eller greit, men for å være helt ærlig, så tror jeg det er en del "kjønnsbytter" som skjer i kjøttbransjen. Jeg har også av og til kjøpt oksekjøtt som jeg garanterer at ikke har vært okse i levende live. Det har vært helt typisk gammel seig ku. Og ja, jeg er helt sikker, jeg ser og smaker forskjell på okse- og kukjøtt. Jeg har vært med på nok hjemmeslakting i barne- og ungdomstida, så jeg kan forskjellene. Noen ganger har jeg klaget til leverandøren og har hver gang fått beklagelser i bøtter og spann, og erstatning, og det har vært bekreftelse god nok for meg, på at jeg har rett. Klag! Anonymous poster hash: 221b9...70d Hehe, ja, tenk så mye "oksekjøtt" det finnes. Hvor blir alle kyrne av? Jeg eg bonde, og garantert er det mye kyr som pakkes som oksestek ol. Anonymous poster hash: 6ddb9...671
nasse nøffen Skrevet 6. september 2015 #16 Skrevet 6. september 2015 ojjj.. min også.... har vi hatt idag også, og den var seig... 9 åringen klarte ikke tygge... Og vi lar den alltid hvile 1 time etter steking, som vi fikk tips om fra en kokkevenn.. Det hjalp ikke idag=( Firstprice biffen er alltid mør
Anonym bruker Skrevet 6. september 2015 #17 Skrevet 6. september 2015 ojjj.. min også.... har vi hatt idag også, og den var seig... 9 åringen klarte ikke tygge... Og vi lar den alltid hvile 1 time etter steking, som vi fikk tips om fra en kokkevenn.. Det hjalp ikke idag=( Firstprice biffen er alltid mør Her hvilte den også lenge... Men den var så seig at 3-åringen fikk lov å spytte den ut...! HI Anonymous poster hash: 31771...3d5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå