Anonym bruker Skrevet 3. september 2015 #1 Skrevet 3. september 2015 Kan noen fortelle meg forskjellen på kalkunfilet og kalkunbryst? Hva bør jeg bruke til koldtbord? Anonymous poster hash: 87daf...f4f
Anonym bruker Skrevet 3. september 2015 #2 Skrevet 3. september 2015 Kalkunfilet er uten bein. Kalkunbryst er med ben. Ville gått for filet, enklere å skjære opp. Anonymous poster hash: e8300...ba6
Anonym bruker Skrevet 3. september 2015 #3 Skrevet 3. september 2015 Kalkunfilet er uten bein. Kalkunbryst er med ben. Ville gått for filet, enklere å skjære opp. Anonymous poster hash: e8300...ba6 Takk for svar. Noen tips til hva jeg kan pynte på fatet med? Er så dårlig på hva som "passer sammen".... Anonymous poster hash: 87daf...f4f
Anonym bruker Skrevet 3. september 2015 #4 Skrevet 3. september 2015 Grønne salatblader, båter med tomat og noen skiver sitron Anonymous poster hash: dc962...a26
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå