Anonym bruker Skrevet 28. august 2015 #1 Skrevet 28. august 2015 Bor det noe godt da? Har fri og tenkte å bake boller, men mangler egg. Noen som vet om bollene blir tunge og ikke gode når man ikke bruker egg i deigen? Anonymous poster hash: b55f4...36b
Anonym bruker Skrevet 28. august 2015 #2 Skrevet 28. august 2015 Test denne: 250 gr melis300 gr smør(margarin )1 liter melk - Kokes opp og avkjøles til fingervarm.100 gr gjær(2 pk )1 ts kardemommeca 1 1/2 kg hvetemelBlandes i -- PASS PÅ MELMENGDEN !!!Trill ut boller med en gang, pensle med egg og sett til heving ca 1 time.Stekes midt i ovnen ved 250 gr C i 7-10 minTilsett rosiner i væsken under avkjølingen hvis du vil ha rosinboller...DISSE BLIR LIKE LUFTIGE SOM DE BUTIKKKJØPTE OG ER LIKE GODE ETTER FRYSING Blir like luftig som de man kjøper hos bakeriet (OBS: blir ca 60 boller!) Anonymous poster hash: ee6a9...af9
Anonym bruker Skrevet 28. august 2015 #3 Skrevet 28. august 2015 Jeg baker aldri boller med egg Anonymous poster hash: 19b16...8b6
Rubella Skrevet 28. august 2015 #5 Skrevet 28. august 2015 De fleste bolleoppskrifter er uten egg så det går helt fint!
Anonym bruker Skrevet 28. august 2015 #6 Skrevet 28. august 2015 Egg i bollene??? Egg i gjærbakst er vel ikke så revolusjonerende? Jeg baker 'verdens beste' boller MED egg, og nå skal jeg prøve uten. Takk for svar, alle sammen. Anonymous poster hash: b55f4...36b
Anonym bruker Skrevet 28. august 2015 #7 Skrevet 28. august 2015 Jeg bruker aldri egg i bollene, annet enn til å pensle med, og har mange ganger fått høre at jeg har "verdens beste boller". Null problem å pensle med vann eller melk i stedet, hvis man vil. Anonymous poster hash: 2cb32...fd7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå