Mummy79 Skrevet 27. august 2015 #1 Skrevet 27. august 2015 Så ikke nøye på oppskriften, pisket eggehvitene og sukkeret sammen, skulle ha pisket eggehvitene først. Det ser veldig marengsaktig ut: hvitt, stivt og blankt. Men aldri laget marengs før så jeg er usikker på om den kan brukes....skal lage snickerskake Noen som kan hjelpe meg?
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #2 Skrevet 27. august 2015 Den kan sikkert brukes. Man må ikke ha i sukkeret tilslutt Anonymous poster hash: 6bb54...384
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #5 Skrevet 27. august 2015 Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand".... Blank og stiv høres flott ut Anonymous poster hash: 72d58...e06
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #6 Skrevet 27. august 2015 Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand".... Blank og stiv høres flott ut Anonymous poster hash: 72d58...e06 Derfor bruker jeg bare melis i marengsen Anonymous poster hash: 04360...95b
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #7 Skrevet 27. august 2015 Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand".... Blank og stiv høres flott ut Anonymous poster hash: 72d58...e06 Derfor bruker jeg bare melis i marengsen Anonymous poster hash: 04360...95b Psssss... Pingle Bruker ofte brunt sukker jeg, blir søtt uten å bli supersukkersøtt Ikke problem å piske bort vanlig sukker heller Anonymous poster hash: 72d58...e06
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #8 Skrevet 27. august 2015 Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand".... Blank og stiv høres flott ut Anonymous poster hash: 72d58...e06 Derfor bruker jeg bare melis i marengsen Anonymous poster hash: 04360...95b Psssss... Pingle Bruker ofte brunt sukker jeg, blir søtt uten å bli supersukkersøtt Ikke problem å piske bort vanlig sukker heller Anonymous poster hash: 72d58...e06 Heh, smart trekk heter det Og takk for tipset om brun sukker. Det skal testes ut etter hvert :) Anonymous poster hash: 04360...95b
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #9 Skrevet 27. august 2015 Bare bra det! Jeg synes marengsen er lettere å få til når sukkeret blandes i før det piskes eller aller helst litt og litt. Sukker til slutt er ikke like ideelt. Anonymous poster hash: 3429c...73f
Sint naken biltyv Skrevet 27. august 2015 #10 Skrevet 27. august 2015 Har det alltid sammen med en gang jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå