Gå til innhold

BAKEHJELP marengs haster


Anbefalte innlegg

Skrevet

Så ikke nøye på oppskriften, pisket eggehvitene og sukkeret sammen, skulle ha pisket eggehvitene først. Det ser veldig marengsaktig ut: hvitt, stivt og blankt. Men aldri laget marengs før så jeg er usikker på om den kan brukes....skal lage snickerskake

 

Noen som kan hjelpe meg?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den kan sikkert brukes.

Man må ikke ha i sukkeret tilslutt

 

Anonymous poster hash: 6bb54...384

Skrevet

Jeg har de alltid sammen jeg :)

Skrevet

Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand"....

 

Blank og stiv høres flott ut :)

 

Anonymous poster hash: 72d58...e06

Skrevet

Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand"....

 

Blank og stiv høres flott ut :)

 

Anonymous poster hash: 72d58...e06

Derfor bruker jeg bare melis i marengsen :D

 

Anonymous poster hash: 04360...95b

Skrevet

 

Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand"....

Blank og stiv høres flott ut :)Anonymous poster hash: 72d58...e06

Derfor bruker jeg bare melis i marengsen :DAnonymous poster hash: 04360...95b

Psssss... Pingle :P

 

Bruker ofte brunt sukker jeg, blir søtt uten å bli supersukkersøtt :) Ikke problem å piske bort vanlig sukker heller :)

 

Anonymous poster hash: 72d58...e06

Skrevet

 

 

Ingen problem å ta i sukkeret fra begynnelsen! Mange gjør feil ved å piske sukkeret for lite, slik at marengsen blir full av knasende sukker"sand"....

Blank og stiv høres flott ut :)Anonymous poster hash: 72d58...e06

Derfor bruker jeg bare melis i marengsen :DAnonymous poster hash: 04360...95b
Psssss... Pingle :P

 

Bruker ofte brunt sukker jeg, blir søtt uten å bli supersukkersøtt :) Ikke problem å piske bort vanlig sukker heller :)

 

Anonymous poster hash: 72d58...e06

Heh, smart trekk heter det ;)

Og takk for tipset om brun sukker. Det skal testes ut etter hvert :) :)

 

Anonymous poster hash: 04360...95b

Skrevet

Bare bra det! Jeg synes marengsen er lettere å få til når sukkeret blandes i før det piskes eller aller helst litt og litt. Sukker til slutt er ikke like ideelt.

 

Anonymous poster hash: 3429c...73f

Skrevet

Har det alltid sammen med en gang jeg.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...