Anonym bruker Skrevet 26. august 2015 #1 Skrevet 26. august 2015 Noen som har noen tips til hva jeg kan hjøre for å forhindre dette? Skjønner ikke hvorfor den blir sånn..har nok rømme i så det svømmer, men likevel så er det som den tørker på en måte..så den må spises med det samme :-/ Anonymous poster hash: 9dee0...2da
Anonym bruker Skrevet 26. august 2015 #2 Skrevet 26. august 2015 Ville gjort alt klart og hatt i hver sin boks(poteter og rømmesaus hver for seg altså) og blandet sammen så kort tid i forveien som mulig. Anonymous poster hash: 52fdb...48b
Anonym bruker Skrevet 26. august 2015 #3 Skrevet 26. august 2015 Ville gjort alt klart og hatt i hver sin boks(poteter og rømmesaus hver for seg altså) og blandet sammen så kort tid i forveien som mulig. Anonymous poster hash: 52fdb...48b Men potetene blir nå ikke noe gode, blir de det da? Ser for meg sånne ekle dvaske poteter fra middagen dagen før liksom :-P Anonymous poster hash: 9dee0...2da
Anonym bruker Skrevet 26. august 2015 #4 Skrevet 26. august 2015 Fant ut at Brimi lager og anbefaler å lage den dagen før...så da kjører jeg på med hans oppskrift :-)http://m.db.no/2015/05/13/tema/mat/matsiden/oppskrift/helgekos/39161678/?www=1 Anonymous poster hash: 9dee0...2da
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #5 Skrevet 27. august 2015 Bruk safta fra annanasen.eplebiter.saft og litt syltragurk og ikke pisk kremen helt stiv.blir fort tørt Anonymous poster hash: 0ba9d...720
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #6 Skrevet 27. august 2015 Bruk safta fra annanasen.eplebiter.saft og litt syltragurk og ikke pisk kremen helt stiv.blir fort tørt Anonymous poster hash: 0ba9d...720 Piske krem?? Bruker epler i så pleier å ha sitronsaft i og ja :-) Hi Anonymous poster hash: 9dee0...2da
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #7 Skrevet 27. august 2015 Bruk en blanding av rømme og majones (50/50) som base. Da holder den seg saftig mye lenger. Anonymous poster hash: beb3a...4e8
Anonym bruker Skrevet 27. august 2015 #8 Skrevet 27. august 2015 Bruk en blanding av rømme og majones (50/50) som base. Da holder den seg saftig mye lenger. Anonymous poster hash: beb3a...4e8 Og der så jeg at Brimi også bruker dette :-) Anonymous poster hash: beb3a...4e8
Kjerringa med agurken Skrevet 27. august 2015 #9 Skrevet 27. august 2015 40% lettmajones 60% lettrømme, litt salt, svart grovkvernet pepper, karripulver, purre ( nederste delen) blandes. kokte (ikke overkokte) poteter må også til. Viktig at de får kjøle seg ned før du skreller dem og kutter hver potet i 6-10 biter. Potetsalaten blir bare bedre etter en att i kjøleskapet og blir ikke tørr. Pass på at du har mer enn nok "sausblanding"
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå