Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #1 Skrevet 25. august 2015 Har ei konfekteske med sjokolade som gikk ut i slutten av Mars(best før), ville dere spist dette?Ser noen biter er begynt å bli litt hvite, men ellers ser det bra ut👏😝 Anonymous poster hash: 27423...fa1
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #2 Skrevet 25. august 2015 Kos deg. 😊 Det hvite har ikke nødvendigvis med holdbarhet å gjøre, men derimot om den har blitt varmet opp og nedkjølt noen ganger (feks ligget litt i sola). Er ikke farlig . Anonymous poster hash: d52a1...b20
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #3 Skrevet 25. august 2015 Ja. Fettet forsvinner fra gammel sjokolade, blir mye sunnere da 😉 Anonymous poster hash: 8404c...ef5
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #4 Skrevet 25. august 2015 Spis i vei. Anonymous poster hash: 6d028...216
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #5 Skrevet 25. august 2015 Smakte helt moah👌😂 Anonymous poster hash: 27423...fa1
Honningmelon Skrevet 25. august 2015 #6 Skrevet 25. august 2015 At sjokoladen har gått ut på dato har aldri hindret meg
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #7 Skrevet 25. august 2015 At sjokoladen har gått ut på dato har aldri hindret meg Det hadde nok ikke hindret meg heller, om jeg noen gang hadde opplevd noe sånt. Høres ut som en urban legend synes jeg. Anonymous poster hash: e4a0f...6a5
Honningmelon Skrevet 25. august 2015 #8 Skrevet 25. august 2015 At sjokoladen har gått ut på dato har aldri hindret meg Det hadde nok ikke hindret meg heller, om jeg noen gang hadde opplevd noe sånt. Høres ut som en urban legend synes jeg. Anonymous poster hash: e4a0f...6a5 😂
Anonym bruker Skrevet 25. august 2015 #9 Skrevet 25. august 2015 Sjokolade skal være laaangt over dato før jeg ikke spiser. Hilsen sjokoholiker Anonymous poster hash: 646be...697
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå