Anonym bruker Skrevet 22. august 2015 #1 Skrevet 22. august 2015 Som gjær? Er det noen justeringer man må gjøre i forhold til oppskrift når man skal bytte ut gjær med bakepulver? Anonymous poster hash: 8d513...0c9
Anonym bruker Skrevet 22. august 2015 #2 Skrevet 22. august 2015 Nei Anonymous poster hash: 5d2fc...ab4
☆☆☆ Skrevet 22. august 2015 #3 Skrevet 22. august 2015 Nei, bakepulverbrød er ei trist affære. Scones går an til ei viss grad.
Anonym bruker Skrevet 22. august 2015 #4 Skrevet 22. august 2015 Nei, du kan ikke bake brød med bakepulver. Du kan bake scones da, men de er bare gode helt ferske og er ubrukelig i morgen. Anonymous poster hash: b5d92...3a6
Anonym bruker Skrevet 22. august 2015 #5 Skrevet 22. august 2015 Tja, jeg har bodd i Irland og der er det ganske vanlig å spise brød bakt med bakepulver/bikarbonat. Søk opp oppskrifter på "soda bread" du. Her er en fra BBC. http://www.bbc.co.uk/food/recipes/irishsodabread_67445 Du må bruke "buttermilk" (kulturmelk el. lignende), da syren i melken på en måte aktiverer bakepulveret. Fordelen med slike brød er at de er raske å lage, fordi de ikke trenger å heve. Anonymous poster hash: 123fe...449
soleia Skrevet 22. august 2015 #6 Skrevet 22. august 2015 Har smakt det. Det går an når brødet er nysteikt, men smakar ikkje godt seinare. Det vert ein heilt annan smak.
soleia Skrevet 22. august 2015 #7 Skrevet 22. august 2015 Tja, jeg har bodd i Irland og der er det ganske vanlig å spise brød bakt med bakepulver/bikarbonat. Søk opp oppskrifter på "soda bread" du. Her er en fra BBC. http://www.bbc.co.uk/food/recipes/irishsodabread_67445 Du må bruke "buttermilk" (kulturmelk el. lignende), da syren i melken på en måte aktiverer bakepulveret. Fordelen med slike brød er at de er raske å lage, fordi de ikke trenger å heve. Anonymous poster hash: 123fe...449 Kan det være eit natronbrød? Sidan ein brukar natron til sur mjølk og bakepulver til søtmelk? http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/type-bakst/ekstra-grove-brod/irsk-natronbrod/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå