Gå til innhold

Kake laget på sukrin og mandelmel


Anbefalte innlegg

Skrevet

Blir det noe godt? Har aldri prøvd men ønsker virkelig å leve mer sukkerfritt. Tenker gulrotkake. Og hvor mye mel kan jeg bytte ut med mandelmel egentlig? Alt? Tusen takk for svar dere med peiling :)

 

Anonymous poster hash: 40269...535

Fortsetter under...

Skrevet

Sukrin blir aldri godt, synes jeg. Da er tagatesse eller bjørkesøt mye bedre på smak. Jeg synes kaker av mandelmel smaker dritt, men jeg er ikke så veldig glad i kaker generelt, så det kan jo ha en medvirkning. Du får bare prøve deg frem. Suksessterte fungerer vel greit, ellers synes jeg kokosmel blir langt mer spiselig (men fortsatt ikke så godt at jeg hadde lagd noe selv).

Skrevet

Blir det noe godt? Har aldri prøvd men ønsker virkelig å leve mer sukkerfritt. Tenker gulrotkake. Og hvor mye mel kan jeg bytte ut med mandelmel egentlig? Alt? Tusen takk for svar dere med peiling :)Anonymous poster hash: 40269...535

Er du ikke dreven i å bake med erstatning, så ville jeg googlet og funnet en oppskrift andre allerede har prøvd.

Sukrinmelis(som du må bruke i bakeverk) gir en litt metallisk ettersmak. Jeg bruker å tilsette noe splenda for å dempe dette og litt vaniljeesens.

 

Et kjapt søk viste veien til denne gulerotkaken med mandelmel og sukrin :)

 

http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=44539

 

 

Anonymous poster hash: c90dd...494

Skrevet

Jeg liker heller ikke sukrinsmaken, ødelegger hele kaka.

 

Da ville jeg heller satset på naturlig søtning som honning eller en frisk kake med bær eller fruktsaft/juice.

 

Mandelmel er godt i f.eks vafler o.l, men det gir en tyngre bakst så det passer ikke i kaker som skal være luftigere.

 

Jeg personlig velger å bake sjelden, men å gjøre det skikkelig med sukker og hvetemel når jeg gjør det ;)

 

Anonymous poster hash: fc825...bd2

Skrevet

Du kan få ferdig kakemix fra samme produsent som sukrin på helsekosten. Den inneholder oppskrifter i pakken tror jeg! 😊

 

Anonymous poster hash: cbc74...56c

Skrevet

Smaker ikke godt med sukrin uansett.

Annonse

Gjest Antarctica
Skrevet

Huff, sånn kvasimat er ikke godt. Da står jeg heller over kakene. Erstatninger er og blir erstatninger.

Skrevet

Lag franske makroner! Der skal det brukes Mandelmel uansett.

 

Anonymous poster hash: b5b28...4c1

Skrevet

Nei det smaker høgg. Skal man bake bruker man mel og sukker, så får man heller la være hvis man ikke skal ha sukker. Min svigerinne har i alle år bakt alskens kaker fri for både ett og annet, og jeg har til gode å si at noe smaker godt eller er spesielt vellykket. 

Skrevet

Banan i kaker gir naturlig søtning. Og rosiner.

 

Anonymous poster hash: dad67...237

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...