Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #1 Skrevet 12. august 2015 Har så lyst til å prøve meg på å koke syltetøy, men har aldri gjort deg før. Har du noen gode tips?? Anonymous poster hash: f00d2...2c1
Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #2 Skrevet 12. august 2015 Jeg bruker syltepulver fra Jam. Følger oppskriften der, men bruker mindre sukker og 3/4 av mengden pulver. Det er jo litt smak og behag, men jeg synes syltetøyet blir nye bedre med litt syrlig smak, slik at det ikke bare smaker søtt. Husk at bærene krymper en del ved koking, så lag bitene litt større enn du vil de skal være når syltetøyet er ferdig Anonymous poster hash: e9cd0...e9f
Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #3 Skrevet 12. august 2015 Det spørs hvilke bær du bruker Jordbær trenger litt tilsatt tykningsmiddel, men rips, solbær, blåbær og bringebær behøver ikke det... Anonymous poster hash: 4664a...9bb
Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #4 Skrevet 12. august 2015 Har så lyst til å prøve meg på å koke syltetøy, men har aldri gjort deg før. Har du noen gode tips??Anonymous poster hash: f00d2...2c1 Hvorfor koke? Ikke noe er så godt som rørt jordbærsyltetøy. Slik gjør jeg: 400g jordbær 2 poser Serto frysepulver 250g sukker. Bland sukker og frysepulver godt, før du kjører pulver og bær sammen med en stavmikser. Frys i små frysebeger, dette holder til ca 15stk. Pst, må du røre i to omganger så del pulver/sukkerblandingen i to også. Anonymous poster hash: 44a29...a74
Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #5 Skrevet 12. august 2015 Har så lyst til å prøve meg på å koke syltetøy, men har aldri gjort deg før. Har du noen gode tips??Anonymous poster hash: f00d2...2c1 Hvorfor koke? Ikke noe er så godt som rørt jordbærsyltetøy. Slik gjør jeg: 400g jordbær 2 poser Serto frysepulver 250g sukker. Bland sukker og frysepulver godt, før du kjører pulver og bær sammen med en stavmikser. Frys i små frysebeger, dette holder til ca 15stk. Pst, må du røre i to omganger så del pulver/sukkerblandingen i to også.Anonymous poster hash: 44a29...a74 Fordi hvis man koker, trenger man ikke å fryse det og det kan holde i årevis i en kald kjeller. Anonymous poster hash: 4664a...9bb
Anonym bruker Skrevet 12. august 2015 #6 Skrevet 12. august 2015 Har så lyst til å prøve meg på å koke syltetøy, men har aldri gjort deg før. Har du noen gode tips??Anonymous poster hash: f00d2...2c1 Hvorfor koke? Ikke noe er så godt som rørt jordbærsyltetøy. Slik gjør jeg: 400g jordbær 2 poser Serto frysepulver 250g sukker. Bland sukker og frysepulver godt, før du kjører pulver og bær sammen med en stavmikser. Frys i små frysebeger, dette holder til ca 15stk. Pst, må du røre i to omganger så del pulver/sukkerblandingen i to også.Anonymous poster hash: 44a29...a74 Fordi hvis man koker, trenger man ikke å fryse det og det kan holde i årevis i en kald kjeller.Anonymous poster hash: 4664a...9bb Ah, da så Anonymous poster hash: 44a29...a74
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå