Gå til innhold

Oppbevaring av saft og syltetøy


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har skaftet og syltet litt, men hvor oppbevarer jeg det. Da jeg var barn hadde vi en kjølig matbordet til sånt, men det er det ikke her. Går det bra å oppbevare hjemmelaget saft og syltetøy i vanlig romtemperatur? Kjøleskapet er jo i hvertfall ikke stort nok.

 

Hvor har dere sånt?

 

Anonymous poster hash: c092d...735

Fortsetter under...

Skrevet

Mørkt og kjølig, har du ikke kjeller?

 

Anonymous poster hash: 87063...19a

Skrevet

Mørkt og kjølig, har du ikke kjeller? Anonymous poster hash: 87063...19a

Nei, det er det jeg ikke har. Når høsten kommer har jeg en bod der det blir ganske kjølig, men inntil videre er det omtrent like varmt der som inne.

 

Anonymous poster hash: c092d...735

Skrevet

Jeg legger syltetøyet i fryseren



Anonymous poster hash: 33200...838
Skrevet

 

Jeg legger syltetøyet i fryseren

 

Anonymous poster hash: 33200...838

 

Det er ukokt syltetøy da.

 

Jeg tror ikke jeg ville hatt det ståendes i vanlig romtemperatur. Jeg lager ripsgele, og det setter jeg i kjøleskapet

 

Anonymous poster hash: 33200...838

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...