Anonym bruker Skrevet 5. august 2015 #1 Skrevet 5. august 2015 Jeg har skaftet og syltet litt, men hvor oppbevarer jeg det. Da jeg var barn hadde vi en kjølig matbordet til sånt, men det er det ikke her. Går det bra å oppbevare hjemmelaget saft og syltetøy i vanlig romtemperatur? Kjøleskapet er jo i hvertfall ikke stort nok. Hvor har dere sånt? Anonymous poster hash: c092d...735
Anonym bruker Skrevet 5. august 2015 #2 Skrevet 5. august 2015 Mørkt og kjølig, har du ikke kjeller? Anonymous poster hash: 87063...19a
Anonym bruker Skrevet 5. august 2015 #3 Skrevet 5. august 2015 Mørkt og kjølig, har du ikke kjeller? Anonymous poster hash: 87063...19a Nei, det er det jeg ikke har. Når høsten kommer har jeg en bod der det blir ganske kjølig, men inntil videre er det omtrent like varmt der som inne. Anonymous poster hash: c092d...735
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #4 Skrevet 6. august 2015 Jeg legger syltetøyet i fryseren Anonymous poster hash: 33200...838
Anonym bruker Skrevet 6. august 2015 #5 Skrevet 6. august 2015 Jeg legger syltetøyet i fryseren Anonymous poster hash: 33200...838 Det er ukokt syltetøy da. Jeg tror ikke jeg ville hatt det ståendes i vanlig romtemperatur. Jeg lager ripsgele, og det setter jeg i kjøleskapet Anonymous poster hash: 33200...838
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå