Anonym bruker Skrevet 30. juli 2015 #1 Skrevet 30. juli 2015 Synes de blir så fort stygge. Og hvilke poteter er best til både koking, steking og baking? Anonymous poster hash: 89910...f36
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2015 #2 Skrevet 30. juli 2015 De må stå mørkt og litt kjølig, en god gammeldags matbod i kjelleren er perfekt. Du skal helst ha de i en potetbinge, til nød i en papirsekk, men ikke i plast. Det viktigste er at de står mørkt, får de lys blir de grønne, blir det for varmt begynner de å gro laaaaaange groer. Anonymous poster hash: bd2de...305
Anonym bruker Skrevet 30. juli 2015 #3 Skrevet 30. juli 2015 Problemet er at de er vasket. Det er vanskelig å få poteter til å holde seg når de er vasket, selv med potetbinge. Hadde man kunnet kjøpt uvaska poteter kunne man oppbevart de hele vinteren. Anonymous poster hash: 36249...ab8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå