Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #1 Skrevet 28. juli 2015 Gjerne noe barnevennlig :-) Anonymous poster hash: 5409e...5f4
Lille krøll Skrevet 28. juli 2015 #2 Skrevet 28. juli 2015 Riz Rouge, salat og grillet kylling. Taco med enten nachos eller glutenfrie lefser. Glutenfri Spagetti og kjøttsaus.
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #3 Skrevet 28. juli 2015 Lage kjøttboller med tomatsaus og glutenfri pasta eller potetmos. Anonymous poster hash: 44186...267
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #5 Skrevet 28. juli 2015 - Kylling med ris, salat og bernaise - Kjøttkaker, poteter, grønnsaker i brun saus(crème fraiche, vann, buljong, maisenna jevner og sukkerkulør) - lapskaus. Anonymous poster hash: 9cba3...5b5
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #6 Skrevet 28. juli 2015 Lag lasagne fra bunnen av med glutenfrie pastaplater. Har laget den mange ganger og alle blir overrasket over at den er glutenfri da de ikke smaker noe forskjell. Ellers er jo alt av fisk, kjøtt, kylling og grønnsaker glutenfritt. Lag en glutenfri saus med glutenfritt melblanding for sauser:) Anonymous poster hash: f7e04...d75
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #7 Skrevet 28. juli 2015 Tom-Kha eller mild rød curry med ris. Thailands og vietnamesisk mat kommer i mange smakfulle og glutenfri varianter uten at det trenger å være sterkt Verden er stoooor! Anonymous poster hash: 599b0...63d
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #8 Skrevet 28. juli 2015 Fine forslag du allerede har fått, så jeg slenger bare inn at så og si alt kan gjøres glutenfritt. Det viktigste er at unngå gluten, da da bør mel byttes ut og alle varer må sjekkes for innhold. Hvete, rug, bygg, malt fra de nevnte osv. Det er gjemt gluten i mye forskjellig. Gryter og formretter er noe av det jeg synes er lettest å gjøre glutenfritt. Hvis saus lages enkelt med maizenna, melk og salt, f.eks. Kos deg med glutenfri middag Anonymous poster hash: 7eb03...64a
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #9 Skrevet 28. juli 2015 Tusen takk alle HI Anonymous poster hash: 5409e...5f4
Anonym bruker Skrevet 28. juli 2015 #10 Skrevet 28. juli 2015 Husk at det ofte er hvete/gluten i sojasaus og buljong. Anonymous poster hash: 0da9d...b85
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå