Anonym bruker Skrevet 24. juli 2015 #1 Skrevet 24. juli 2015 Jeg lagde det i dag, har ikke lagd det før. Jeg brukte westfalerskinke, og synes det var utrolig salt. Hadde det i ovnen. Hva slags skinke er best til dette? Anonymous poster hash: a505e...53c
Anonym bruker Skrevet 24. juli 2015 #2 Skrevet 24. juli 2015 Parmaskinke eller serranoskinke feks. Anonymous poster hash: 38782...ca7
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #3 Skrevet 25. juli 2015 Dytter litt Anonymous poster hash: a505e...53c
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #4 Skrevet 25. juli 2015 Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den. Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid. Anonymous poster hash: cfb46...8cf
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #5 Skrevet 25. juli 2015 Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den. Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid. Anonymous poster hash: cfb46...8cf Hvordan og hvor lenge smørdamper du de? Anonymous poster hash: a505e...53c
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #6 Skrevet 25. juli 2015 All spekeskinke smaker ekstra salt om du varmebehandler den. Anonymous poster hash: e4aa0...19f
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #7 Skrevet 25. juli 2015 Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den. Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid. Anonymous poster hash: cfb46...8cf Hvordan og hvor lenge smørdamper du de? Anonymous poster hash: a505e...53c I en gryte med litt vann med masse smør i, på rist over vannet - med lokk. Vet ikke hvor lenge... til de er passe, liksom - de skal gi tyggemotstand, men ikke være harde. Anonymous poster hash: cfb46...8cf
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #8 Skrevet 25. juli 2015 Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken. Anonymous poster hash: 029f3...8b3
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #9 Skrevet 25. juli 2015 Jeg synes bacon rundt asparges, grillet på grillen, smaker bedre enn de ulike spekeskinkevariantene! Spekeskinke liker jeg best uten å varmebehandle, og aspargesen smaker best varm og nylaget. Disse to kriteriene er vanskelig å kombinere, derfor foretrekker jeg bacon. Evnt varm, smørdampet asparges som tilbehør til spekemat, men ikke rullet sammen. Anonymous poster hash: b096b...b7a
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #10 Skrevet 25. juli 2015 Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken. Anonymous poster hash: 029f3...8b3 Merket det Men det er jo så mange oppskrifter med hvor spekeskinke skal varmebehandles Anonymous poster hash: a505e...53c
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #11 Skrevet 25. juli 2015 Jeg synes bacon rundt asparges, grillet på grillen, smaker bedre enn de ulike spekeskinkevariantene! Spekeskinke liker jeg best uten å varmebehandle, og aspargesen smaker best varm og nylaget. Disse to kriteriene er vanskelig å kombinere, derfor foretrekker jeg bacon. Evnt varm, smørdampet asparges som tilbehør til spekemat, men ikke rullet sammen. Anonymous poster hash: b096b...b7a Det var lurt, skal heller prøve bacon. Takk for tips Anonymous poster hash: a505e...53c
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2015 #12 Skrevet 25. juli 2015 Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den. Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid. Anonymous poster hash: cfb46...8cf Hvordan og hvor lenge smørdamper du de? Anonymous poster hash: a505e...53c I en gryte med litt vann med masse smør i, på rist over vannet - med lokk. Vet ikke hvor lenge... til de er passe, liksom - de skal gi tyggemotstand, men ikke være harde. Anonymous poster hash: cfb46...8cf Takk Det høres godt ut Anonymous poster hash: a505e...53c
Yellow Brick Road Skrevet 25. juli 2015 #13 Skrevet 25. juli 2015 Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken. Anonymous poster hash: 029f3...8b3 Merket det Men det er jo så mange oppskrifter med hvor spekeskinke skal varmebehandles Anonymous poster hash: a505e...53c Det er jo det som er så godt! Den salte spekeskinkesmaken kombinert med aspargesen. Men smak og behag, og det finnes vel litt forskjellig saltinnhold i spekeskinka også, så det går an å prøve en med mindre salt og se om du liker det bedre.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå