Gå til innhold

Hva slags spekeskinke bruker dere til asparges i spekeskinke?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg lagde det i dag, har ikke lagd det før. Jeg brukte westfalerskinke, og synes det var utrolig salt. Hadde det i ovnen.

Hva slags skinke er best til dette?



Anonymous poster hash: a505e...53c

Fortsetter under...

Skrevet

Parmaskinke eller serranoskinke feks.

 

Anonymous poster hash: 38782...ca7

Skrevet

Dytter litt



Anonymous poster hash: a505e...53c
Skrevet

Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den.

 

Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid.



Anonymous poster hash: cfb46...8cf
Skrevet

 

Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den.

 

Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid.

 

Anonymous poster hash: cfb46...8cf

 

Hvordan og hvor lenge smørdamper du de?

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

Skrevet

All spekeskinke smaker ekstra salt om du varmebehandler den.

 

Anonymous poster hash: e4aa0...19f

Annonse

Skrevet

 

 

Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den.

 

Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid.

 

Anonymous poster hash: cfb46...8cf

 

Hvordan og hvor lenge smørdamper du de?

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

 

I en gryte med litt vann med masse smør i, på rist over vannet - med lokk. Vet ikke hvor lenge... til de er passe, liksom - de skal gi tyggemotstand, men ikke være harde.

 

Anonymous poster hash: cfb46...8cf

Skrevet

Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken.

 

Anonymous poster hash: 029f3...8b3

Skrevet

Jeg synes bacon rundt asparges, grillet på grillen, smaker bedre enn de ulike spekeskinkevariantene!

 

Spekeskinke liker jeg best uten å varmebehandle, og aspargesen smaker best varm og nylaget. Disse to kriteriene er vanskelig å kombinere, derfor foretrekker jeg bacon.

 

Evnt varm, smørdampet asparges som tilbehør til spekemat, men ikke rullet sammen.

 

Anonymous poster hash: b096b...b7a

Skrevet

Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken.

 

Anonymous poster hash: 029f3...8b3

Merket det :( Men det er jo så mange oppskrifter med hvor spekeskinke skal varmebehandles

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

Skrevet

Jeg synes bacon rundt asparges, grillet på grillen, smaker bedre enn de ulike spekeskinkevariantene!

 

Spekeskinke liker jeg best uten å varmebehandle, og aspargesen smaker best varm og nylaget. Disse to kriteriene er vanskelig å kombinere, derfor foretrekker jeg bacon.

 

Evnt varm, smørdampet asparges som tilbehør til spekemat, men ikke rullet sammen.

 

Anonymous poster hash: b096b...b7a

Det var lurt, skal heller prøve bacon. Takk for tips :)

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

Skrevet

 

 

 

Den jeg har, men jeg liker serranoskinke best og velger gjerne den.

 

Bruker å smørdampe aspargesen og rulle skinke rundt og servere slik, uten ovnstid.

 

Anonymous poster hash: cfb46...8cf

 

Hvordan og hvor lenge smørdamper du de?

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

 

I en gryte med litt vann med masse smør i, på rist over vannet - med lokk. Vet ikke hvor lenge... til de er passe, liksom - de skal gi tyggemotstand, men ikke være harde.

 

Anonymous poster hash: cfb46...8cf

 

Takk :) Det høres godt ut :)

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

Skrevet

 

Du må ikke varmebehandle skinken, det fremhever saltsmaken.

 

Anonymous poster hash: 029f3...8b3

Merket det :( Men det er jo så mange oppskrifter med hvor spekeskinke skal varmebehandles

 

Anonymous poster hash: a505e...53c

 

 

Det er jo det som er så godt!  Den salte spekeskinkesmaken kombinert med aspargesen. Men smak og behag, og det finnes vel litt forskjellig saltinnhold i spekeskinka også, så det går an å prøve en med mindre salt og se om du liker det bedre.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...