Anonym bruker Skrevet 18. juli 2015 #1 Skrevet 18. juli 2015 Går det? Noen sa det ble bedre, men kanskje det var en spøk? Anonymous poster hash: 61be6...65c
Oktavia Skrevet 18. juli 2015 #2 Skrevet 18. juli 2015 Tror ikke det går. Hva med i form med lokk om du ikke har folie?
Anonym bruker Skrevet 18. juli 2015 #3 Skrevet 18. juli 2015 Ja, det går fint Anonymous poster hash: 1b01c...659
Gjest Kira Skrevet 18. juli 2015 #4 Skrevet 18. juli 2015 Jeg legger alltid bare potetene i en ildfast form. Bruker ikke folie, men sørger for at det er luft mellom potetene. Om det er best med eller uten folie aner jeg ikke ettersom jeg aldri har brukt folie
Anonym bruker Skrevet 18. juli 2015 #5 Skrevet 18. juli 2015 Har aldri brukt folie og ser ikke poenget. Blir like godt uten. 😊👍 Anonymous poster hash: 35c5e...3a1
Gemini77 Skrevet 18. juli 2015 #6 Skrevet 18. juli 2015 Bruker kun foil når jeg baker de på grillen, aldri i ovnen. Føler det tar uendelig lang tid med folie på. Blir like bra uten.
Anonym bruker Skrevet 18. juli 2015 #7 Skrevet 18. juli 2015 Aldri brukt folie i ovnen inne, setter potetene med litt mellomrom i en ildfast form. Anonymous poster hash: f0fff...8dc
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2015 #8 Skrevet 19. juli 2015 Folie er bare tull, ordentlige bakepoteter bakes uten folie i ovnen. Anonymous poster hash: 961f9...551
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2015 #9 Skrevet 19. juli 2015 De ble mye bedre uten folie ja, sprøtt og godt utenpå også 😊 HI Anonymous poster hash: 61be6...65c
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2015 #10 Skrevet 20. juli 2015 Kan jeg kuppe tråden med som om steketid og grader? Anonymous poster hash: 60822...1a6
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2015 #11 Skrevet 20. juli 2015 Kan jeg kuppe tråden med som om steketid og grader? Anonymous poster hash: 60822...1a6 *spm Anonymous poster hash: 60822...1a6
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2015 #12 Skrevet 20. juli 2015 Myyye bedre uten folie. Smør potetene inn med olje og maldonsalt. Skallet blir kjempegodt! D tar dessuten mye lengre tid med folie rundt. Anonymous poster hash: a2eb2...d5e
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2015 #13 Skrevet 20. juli 2015 Myyye bedre uten folie. Smør potetene inn med olje og maldonsalt. Skallet blir kjempegodt! D tar dessuten mye lengre tid med folie rundt. Anonymous poster hash: a2eb2...d5e 220 grader minst en time. Mer med store poteter Anonymous poster hash: a2eb2...d5e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå