Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #4 Skrevet 9. juli 2015 På knekkebrød sammen med en god kopp tee med honning :-) Anonymous poster hash: 002f6...5d0
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #5 Skrevet 9. juli 2015 Her i huset hadde den gått rett i søpla. Det sitter langt inne å kaste mat, altså, men hvit geitost kvalifiserer knapt nok under "mat" for vår del. Ugh... Anonymous poster hash: d4639...95a
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #6 Skrevet 9. juli 2015 Her i huset hadde den gått rett i søpla. Det sitter langt inne å kaste mat, altså, men hvit geitost kvalifiserer knapt nok under "mat" for vår del. Ugh... Anonymous poster hash: d4639...95a Takk, det var nyttig å vite....................... Anonymous poster hash: 865a4...4ae
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #7 Skrevet 9. juli 2015 Takk for svar Synd jeg ikke liker honning :/ Anonymous poster hash: 865a4...4ae
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #8 Skrevet 9. juli 2015 Til alt mulig! Nyyyydelig 😁 Anonymous poster hash: 901fd...d27
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #9 Skrevet 9. juli 2015 Her puttes hvit geitost rett i munnen uten noe annet til. Det er så godt at jeg ikke trenger noe annet til. Prøv feks modnet hvit geitost fra Undredal... mmmm..herlig!! Anonymous poster hash: bdeb9...067
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #10 Skrevet 9. juli 2015 Det er kjempe godt med oppskjærte pariserloff, ta en skive chevre og en skive tomat - på grillen eller i stekeovnen til osten smelter. Fantastisk digg! Anonymous poster hash: 76048...9f0
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #11 Skrevet 9. juli 2015 Det er kjempe godt med oppskjærte pariserloff, ta en skive chevre og en skive tomat - på grillen eller i stekeovnen til osten smelter. Fantastisk digg! Anonymous poster hash: 76048...9f0 Chevre? Er det samme som hvit geitost? Eller har du det sammen med geitosten? Anonymous poster hash: 865a4...4ae
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #12 Skrevet 9. juli 2015 Chevre er det samme ja:) (det franske navnet på hvit geitost) Anonymous poster hash: 76048...9f0
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #14 Skrevet 9. juli 2015 Chevre er det samme ja:) (det franske navnet på hvit geitost) Anonymous poster hash: 76048...9f0 Aha Anonymous poster hash: 865a4...4ae
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #15 Skrevet 9. juli 2015 Lag saus! Saaaaaauuuus!!! Oppskrift? Anonymous poster hash: 865a4...4ae
Anonym bruker Skrevet 9. juli 2015 #16 Skrevet 9. juli 2015 Nyyydelig i rødbetsalat og på pizza 😍 Anonymous poster hash: bcea1...c6d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå