Anonym bruker Skrevet 6. juli 2015 #1 Skrevet 6. juli 2015 Var fri for meierismør, og fikk så lyst lage gifflar;) Går det greit bruke bremykt- både for å ha i deigen, og for å smøre dem med sammen med sukker og kanel? Anonymous poster hash: 42777...cf2
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2015 #2 Skrevet 6. juli 2015 Du trenger bare bremykt! Sjekk under pakken. Der skal det stå hva den egner seg til:) Anonymous poster hash: 75667...bb1
Gjest UndrendeUllteppe Skrevet 6. juli 2015 #4 Skrevet 6. juli 2015 Nam nam, ja! Bruker bare Bremykt jeg, til brødskive, steking og baking det er kun i oppskrifter der det står "usaltet smør" jeg ikke bruker det. Det vil si, da holder jeg meg unna hele oppskriften, for da må jeg ut å lete etter det
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2015 #5 Skrevet 6. juli 2015 Ja, sier de ikke noe slikt i reklamen som at det kan brukes til baking, steking, som på brødskiva:) Anonymous poster hash: 6f90c...46c
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2015 #7 Skrevet 6. juli 2015 Supert:) Takk for svar:)) Anonymous poster hash: 42777...cf2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå