Gå til innhold

Hva er forskjellen på Sukrin, sukrin gold og sukrin+ ? u/t


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

Skrevet

 

Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/

 

Anonymous poster hash: b8159...9c6

 

Takk, men blir ikke så mye klokere.

At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

Skrevet

 

 

Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/

 

Anonymous poster hash: b8159...9c6

 

Takk, men blir ikke så mye klokere.

At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

 

Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. 

 

Anonymous poster hash: dc3b1...bc8

Skrevet

Sukrin Gold er et alternativ til brunt sukker.
 

Omtaler

 

Jeg er utrolig glad for at det endelig er kommet en sunn og god erstatning til brunt sukker. Dette gjør det så utrolig enkelt å lage sunne julekaker, og så setter det en utrolig god smak på kakaoen.

Kristina på «kristinasinvei.blogg.no»

 



Anonymous poster hash: b8159...9c6
Skrevet

 

 

 

Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/

 

Anonymous poster hash: b8159...9c6

 

Takk, men blir ikke så mye klokere.

At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

 

Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. 

 

Anonymous poster hash: dc3b1...bc8

 

Takk  :)

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

Skrevet

 

Sukrin Gold er et alternativ til brunt sukker.

 

Omtaler

 

Jeg er utrolig glad for at det endelig er kommet en sunn og god erstatning til brunt sukker. Dette gjør det så utrolig enkelt å lage sunne julekaker, og så setter det en utrolig god smak på kakaoen.

Kristina på «kristinasinvei.blogg.no»

 

 

Anonymous poster hash: b8159...9c6

 

Takk :)

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

Skrevet

 

 

 

 

Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/

 

Anonymous poster hash: b8159...9c6

 

Takk, men blir ikke så mye klokere.

At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

 

Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. 

 

Anonymous poster hash: dc3b1...bc8

 

Takk  :)

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

 

Er det bare her jeg bor det er vanskelig å få tak i sukrin gold, ser omtrent bare vanlig sukrin og sukrin melis i butikkene. Sukrin melis regner jeg med kan brukes som vanlig melis?

 

Anonymous poster hash: 590dc...1c1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...