Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #2 Skrevet 24. juni 2015 Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #3 Skrevet 24. juni 2015 http://www.funksjonellmat.no/sukrin-pluss/om/ http://www.funksjonellmat.no/sukrin-gold/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #4 Skrevet 24. juni 2015 Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6 Takk, men blir ikke så mye klokere. At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst Anonymous poster hash: 590dc...1c1
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #5 Skrevet 24. juni 2015 Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6 Takk, men blir ikke så mye klokere. At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst Anonymous poster hash: 590dc...1c1 Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. Anonymous poster hash: dc3b1...bc8
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #6 Skrevet 24. juni 2015 Sukrin Gold er et alternativ til brunt sukker. Omtaler Jeg er utrolig glad for at det endelig er kommet en sunn og god erstatning til brunt sukker. Dette gjør det så utrolig enkelt å lage sunne julekaker, og så setter det en utrolig god smak på kakaoen. Kristina på «kristinasinvei.blogg.no» Anonymous poster hash: b8159...9c6
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #7 Skrevet 24. juni 2015 Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6 Takk, men blir ikke så mye klokere. At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst Anonymous poster hash: 590dc...1c1 Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. Anonymous poster hash: dc3b1...bc8 Takk Anonymous poster hash: 590dc...1c1
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #8 Skrevet 24. juni 2015 Sukrin Gold er et alternativ til brunt sukker. Omtaler Jeg er utrolig glad for at det endelig er kommet en sunn og god erstatning til brunt sukker. Dette gjør det så utrolig enkelt å lage sunne julekaker, og så setter det en utrolig god smak på kakaoen. Kristina på «kristinasinvei.blogg.no» Anonymous poster hash: b8159...9c6 Takk Anonymous poster hash: 590dc...1c1
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2015 #9 Skrevet 24. juni 2015 Google: http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Anonymous poster hash: b8159...9c6 Takk, men blir ikke så mye klokere. At sukrin gold er et gyllent og smakfullt alternativ sier meg ingenting som helst Anonymous poster hash: 590dc...1c1 Sukrin kan ha en litt kald/metalisk smak, og min personlige mening er at bakverk blir litt emmen i smaken. Sukrin gold er mer lik vanlig sukker i rundhet på smaken, og bakverket blir etter min mening mye bedre. Mao burde du velge sukrin gold. Når det kommer til karbohydrater mm så er det ikke store forskjellen mellom dem. Anonymous poster hash: dc3b1...bc8 Takk Anonymous poster hash: 590dc...1c1 Er det bare her jeg bor det er vanskelig å få tak i sukrin gold, ser omtrent bare vanlig sukrin og sukrin melis i butikkene. Sukrin melis regner jeg med kan brukes som vanlig melis? Anonymous poster hash: 590dc...1c1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå