Gå til innhold

Skal steke asparges i ovnen, de må vel ikke kokes først da,eller? ☺


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er nesten en katastrofe på kjøkkenet og jeg har vært så dum og sagt at jeg skal ta med baconsurret asparges på en fest i dag :P 😂

 

 

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.



Anonymous poster hash: b336d...4d6
Skrevet

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Skrevet

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

 

 

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Skrevet

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Skrevet

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

 

 

Nei, det blir de ikke :) Og de er gode kalde også.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Skrevet

 

 

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Nei, det blir de ikke :) Og de er gode kalde også.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Supert og tusen takk! Da kan jeg prøve og slappe av,for det skal vel godt gjøres å ødelegge dette ;):)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Skrevet

 

 

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Nei, det blir de ikke :) Og de er gode kalde også.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Supert og tusen takk! Da kan jeg prøve og slappe av,for det skal vel godt gjøres å ødelegge dette ;):)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

 

 

Det får du bare til om du glemmer dem i ovenen ;)

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Skrevet

 

 

 

 

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Nei, det blir de ikke :) Og de er gode kalde også.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Supert og tusen takk! Da kan jeg prøve og slappe av,for det skal vel godt gjøres å ødelegge dette ;):)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Det får du bare til om du glemmer dem i ovenen ;)

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Fnis! Det er typisk meg, men så svimte kan jeg ikke være i dag ;)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Skrevet

 

 

 

 

 

 

 

Neida. Jeg laget det faktisk i går (med serranoskinke, ikke bacon). Litt under 10 min ved 200 grader var nok. Penslet dem lett med olivenolje først.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Takk! :) Og om jeg pakker dem i sølvfolie, så holder de seg en stund sant? :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Hva mener du med "holder seg"? De blir jo ikke dårlige, men det spørs vel om de kommer til å holde på varmen over noen lengre stund.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Hehe,vet ikke helt hva jeg mener :P Jeg skal ha de med meg til denne festen og det er gjerne snakk om en time :) Jeg tenker vel at de ikke blir dårlige :)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Nei, det blir de ikke :) Og de er gode kalde også.

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Supert og tusen takk! Da kan jeg prøve og slappe av,for det skal vel godt gjøres å ødelegge dette ;):)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

Det får du bare til om du glemmer dem i ovenen ;)

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Fnis! Det er typisk meg, men så svimte kan jeg ikke være i dag ;)

 

Anonymous poster hash: d4260...2e2

 

 

Alarm på mobilen er en super ting for oss som er litt distre på kjøkkenet!

 

Anonymous poster hash: b336d...4d6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...