Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #2 Skrevet 9. juni 2015 Majones på brødskive?? Det finnes vel ca tusen andre og bedre pålegg enn det. For et spørsmål.... Anonymous poster hash: b5daa...12f
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #4 Skrevet 9. juni 2015 Altså om du over ikke skjønte spørsmålet mitt, så mente jeg isteden for majones på skinke ost leverpostei OSV! Så det ikke blir så tørt... Anonymous poster hash: 7842b...4fc
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #5 Skrevet 9. juni 2015 Jeg bruker kun majones til reker, så for min del ble dette ett rart spørsmål... Skjønner du bruker det en del mer enn meg, men tar sjansen på å si: dropp hele majonesen. Er jo ikke godt jo... Anonymous poster hash: 2b529...555
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #6 Skrevet 9. juni 2015 Takk Rubella! Da prøver jeg det. Anonymous poster hash: 7842b...4fc
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #7 Skrevet 9. juni 2015 Philadelphiaost. Kanskje ikke med leverpostei da..... Anonymous poster hash: f8b08...f3e
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #8 Skrevet 9. juni 2015 Og bruk agurk, tomat, salat, paprika osv osv på skiva NAM :) Anonymous poster hash: 2b529...555
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #9 Skrevet 9. juni 2015 Takk for flere tips! Bruker mye agurk, tomat og salat Anonymous poster hash: 7842b...4fc
Ophelia & Jr. Skrevet 9. juni 2015 #11 Skrevet 9. juni 2015 Most avocado eller moste kikerter (evt lage hummus av dem) Jeg er på majones-avvenning selv, og dette er mine favoritter.
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #12 Skrevet 9. juni 2015 Cocosa med bittelitt salt på. Anonymous poster hash: eb814...c49
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #13 Skrevet 9. juni 2015 Slenger meg på avokadoen. Anonymous poster hash: 382b3...291
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #14 Skrevet 9. juni 2015 Smøreost passer fint til kjøttpålegg Anonymous poster hash: 56e2d...860
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #15 Skrevet 9. juni 2015 Cocosa med bittelitt salt på. Anonymous poster hash: eb814...c49 Fett på brødskiven, er det godt? Anonymous poster hash: 56e2d...860
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #16 Skrevet 9. juni 2015 Luft? Her i huset bruker ingen majones eller smør, er nok mest en vanesak, men godt tilbehør er viktig, tomat, agurk, sylteagurk osv. Pesto er fantastisk til mye pålegg, men skal ikke påstå hvis sunt det er... Anonymous poster hash: 0e2cf...52c
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #17 Skrevet 9. juni 2015 jeg bruker endel krydderost ( philadelfia med ulike smaker ) under skinke, salami etc.. Anonymous poster hash: b7084...441
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #18 Skrevet 9. juni 2015 Henger meg på avokadotipset! Det er supert med skinke, egg, salami osv.. Ellers er det godt med bakte søtpoteter som er most. Fungerer bra i stedet for smør Anonymous poster hash: f3e75...6fd
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #19 Skrevet 9. juni 2015 Cocosa med bittelitt salt på. Anonymous poster hash: eb814...c49 Fett på brødskiven, er det godt? Anonymous poster hash: 56e2d...860 Eh, hva er smør og majones egentlig sa du..? Anonymous poster hash: 4251d...160
Rubella Skrevet 9. juni 2015 #20 Skrevet 9. juni 2015 Jeg spiser veldig mye avokado så jeg henger meg også på det tipset
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #21 Skrevet 9. juni 2015 Hummus Anonymous poster hash: 09791...299
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #22 Skrevet 9. juni 2015 Cocosa med bittelitt salt på. Anonymous poster hash: eb814...c49 Fett på brødskiven, er det godt? Anonymous poster hash: 56e2d...860 Eh, hva er smør og majones egentlig sa du..? Anonymous poster hash: 4251d...160 Har ikke sagt et ord om majones jeg Anonymous poster hash: 56e2d...860
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #23 Skrevet 9. juni 2015 Jeg bruker kun majones til reker, så for min del ble dette ett rart spørsmål... Skjønner du bruker det en del mer enn meg, men tar sjansen på å si: dropp hele majonesen. Er jo ikke godt jo... Anonymous poster hash: 2b529...555 Ja det er nok derfor HI og tusenvis av andre spiser majones, fordi det IKKE er godt... Elsker smør og majones, men synes lettostene med ulike smaker er et godt alternativ. Få kalorier og variasjon av smaker. Anonymous poster hash: 7f1ed...983
Anonym bruker Skrevet 9. juni 2015 #24 Skrevet 9. juni 2015 Mager/lett smøreost. Anonymous poster hash: 4a245...9d6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå