Gå til innhold

Marinert kjøtt, siste forbruksdag


Anbefalte innlegg

Skrevet

3/6. Ville du stekt det i dag? Eller bør det gå i søpla?

 

Anonymous poster hash: 13ee3...f35

Fortsetter under...

Skrevet

Hvis det ikke har vært fryst så frys det.

Skrevet

Hvis det ikke har vært fryst så frys det.

Men kan jeg steke det i dag?

 

Anonymous poster hash: 13ee3...f35

Skrevet

Åpne pakken å lukt på kjøttet, du kjenner fort hvis det er dårlig.

Jeg ville stekt kjøttet og så fryst det etterpå.

Vi pleier å ha det på pizza :-D

 

Anonymous poster hash: d063f...f33

Skrevet

Jeg ville latt det gå i søpla 4 dager etter siste forbruksdag. Dere som fryser dette, kan dere vise til noe slags kilde som sier at dette er lurt? Spør av oppriktig interesse, vil gjerne unngå å kaste spiselig mat. Men siste forbruksdag er jo ikke "best før".

Skrevet

Ikke lurt å fryse kjøtt uten å vite om det er ubrukelig.

Men biff blir som regel mørere og bedre hvis det ligger et par dager over

dato.. men er det gris å kylling blir det vell noe annet, man kjenner fort det om pakken åpnes det lukter helt forferdelig om kjøtt er dårlig.

 

Anonymous poster hash: d063f...f33

Annonse

Skrevet

Tenkte ikke på at det er 7/6 i dag. Når det er 4 dager over dato så må det luktes på og prøvestekes. Lukter det så går det rett i søpla.

Skrevet

Enig Ziva!

 

Anonymous poster hash: d063f...f33

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...