Anonym bruker Skrevet 7. juni 2015 #1 Skrevet 7. juni 2015 3/6. Ville du stekt det i dag? Eller bør det gå i søpla? Anonymous poster hash: 13ee3...f35
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2015 #3 Skrevet 7. juni 2015 Hvis det ikke har vært fryst så frys det. Men kan jeg steke det i dag? Anonymous poster hash: 13ee3...f35
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2015 #4 Skrevet 7. juni 2015 Åpne pakken å lukt på kjøttet, du kjenner fort hvis det er dårlig. Jeg ville stekt kjøttet og så fryst det etterpå. Vi pleier å ha det på pizza :-D Anonymous poster hash: d063f...f33
Aleteia Skrevet 7. juni 2015 #5 Skrevet 7. juni 2015 Jeg ville latt det gå i søpla 4 dager etter siste forbruksdag. Dere som fryser dette, kan dere vise til noe slags kilde som sier at dette er lurt? Spør av oppriktig interesse, vil gjerne unngå å kaste spiselig mat. Men siste forbruksdag er jo ikke "best før".
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2015 #6 Skrevet 7. juni 2015 Ikke lurt å fryse kjøtt uten å vite om det er ubrukelig. Men biff blir som regel mørere og bedre hvis det ligger et par dager over dato.. men er det gris å kylling blir det vell noe annet, man kjenner fort det om pakken åpnes det lukter helt forferdelig om kjøtt er dårlig. Anonymous poster hash: d063f...f33
Ziva Skrevet 7. juni 2015 #7 Skrevet 7. juni 2015 Tenkte ikke på at det er 7/6 i dag. Når det er 4 dager over dato så må det luktes på og prøvestekes. Lukter det så går det rett i søpla.
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2015 #8 Skrevet 7. juni 2015 Enig Ziva! Anonymous poster hash: d063f...f33
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå