Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #1 Skrevet 4. juni 2015 På alle oppskrifter leser jeg at bakt potet skal stå i ovnen på 200 grader i ca en time. Mine er ALDRI ferdig etter en time, det tar ca 2-2,5 time å få den skikkelig mør. Nå skal jeg ha gjester og ha bakt potet. For å være sikker på at poteten er klar hadde jeg tenkt å bake den i ovnen i to timer og så legge de på toppvarmen på grillen til gjestene kommer. Gjør det noe om de ligger varmt i kanskje to timer etter de er ferdig bakt i ovnen? Anonymous poster hash: 174c3...7e8
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #2 Skrevet 4. juni 2015 Har aldri fått de ferdige på to timer.. Bruker tre:-) Anonymous poster hash: aa8f9...d9f
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #3 Skrevet 4. juni 2015 Har aldri fått de ferdige på to timer.. Bruker tre:-) Anonymous poster hash: aa8f9...d9f Nå har jeg de på 170 grader. Da blir de veldig gode:-) Anonymous poster hash: aa8f9...d9f
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #4 Skrevet 4. juni 2015 Går helt fint å ha de liggende på varmen en stund før gjestene kommer Har også irritert meg grønn over oppskrifter som ikke stemmer, min. 2 timer her og! Anonymous poster hash: 8acea...906
frubabys Skrevet 4. juni 2015 #5 Skrevet 4. juni 2015 Om du har ganske vanlig størrelse på potetene greier det seg med en time. Men om du kjøper de monsterstore i butikken med folie vil det nok ta 2-3 timer ja!
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #6 Skrevet 4. juni 2015 Vi bruker å ha dem i stekovnen på 180 grader i 2-3 timer. Kjenner på de etter 2 timer om de er myke er de ferdige, det kommer jo litt an på hvor store potetene er også. Anonymous poster hash: 15929...a40
Elsker livet Skrevet 4. juni 2015 #7 Skrevet 4. juni 2015 Jeg syns det smaker beskt fra skallet når de ligger for lenge. Så mitt tips er å skjære et stort kryss i potetene, da korter du ned på tiden.
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #8 Skrevet 4. juni 2015 Jeg pleier kjøpe litt større enn vanlig middagsstørrelse men aldri de bakepotetene. De er jo gigastore. Anonymous poster hash: 174c3...7e8
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #9 Skrevet 4. juni 2015 Bruker bare vanlige poteter, bakepoteter er jo alt for store, og blir ikke gode, og bruker alt for lang tid. Bruker 1,5-2 timer her på vanlige poteter. Anonymous poster hash: 6ddfc...a8f
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #10 Skrevet 4. juni 2015 Du burde koke potetene litt, evt. ha de litt i mirco først. Da går set som regel på en time hvis de ikke er av de største. Anonymous poster hash: d4047...f70
skinnfilla Skrevet 4. juni 2015 #11 Skrevet 4. juni 2015 Stikk et hull på tvers gjennom potetene med feks steketermometeret, da korter du ned tida litt. Men det tar gjerne 2 timer,ja.
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #12 Skrevet 4. juni 2015 Steker på 150grader i ca en time. Bruker poteter i løsnet, ikke de største! Anonymous poster hash: f3054...312
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2015 #13 Skrevet 4. juni 2015 Er det bare meg som synes bakt potet og kokt potet smaker omtrent det samme? Hva er forskjellen egentlig? Anonymous poster hash: 6d930...9c0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå