Gå til innhold

Rødvin i lasagne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan noe annet brukes? Orker ikke dra på polet 😩

 

Anonymous poster hash: cf3b6...27c

Fortsetter under...

Skrevet

Droppe det? :) Bruk kun tomat og krydder i tomatsausen, blir godt det :)

 

Anonymous poster hash: fb315...027

Skrevet

Jeg har aldri brukt rødvin i sausen. Har aldri vært et savn.

 

Anonymous poster hash: 9da80...d54

Skrevet

Dette er oppskriften til lasagne på trines matblogg. 1-2 dl rødvin står det. Så da må jo det erstattes med annen væske. Hvilken tror dere?

Hi

 

Anonymous poster hash: cf3b6...27c

Skrevet

Jeg bruker faktisk eplejuice :-) Og jeg får masse skryt av lasangen min

 

Anonymous poster hash: 82dd1...9b7

Skrevet

Du kan bruke kjøttkraft, buljong, solbærsaft (mindre mengde)

Annonse

Skrevet

Dette er oppskriften til lasagne på trines matblogg. 1-2 dl rødvin står det. Så da må jo det erstattes med annen væske. Hvilken tror dere?

Hi

 

Anonymous poster hash: cf3b6...27c

 

 

Vann (kompensere for evt utvannet smak med krydder, tomatpuré, fond osv), kraft/fond/buljong.

 

Anonymous poster hash: 9f909...24d

Skrevet

Jeg bruker faktisk eplejuice :-) Og jeg får masse skryt av lasangen min

 

Anonymous poster hash: 82dd1...9b7

Samme mengde eplejuice som rødvin?

 

 

Anonymous poster hash: cf3b6...27c

Skrevet

Litt mindre eplejuice, fordi det er litt søtere. Start med halvparten. Smak til og bland eventuelt inn mer siden. Om du ikke trenger mer enn halve mengden ville jeg hatt oppi litt ekstra vann slik av væskemengden blir lik :-)

Folk blir overrasket når jeg sier at det er eplejuice i, men det er mange som sier at det er den beste lasangen de har smakt

 

Anonymous poster hash: 82dd1...9b7

Skrevet

Litt mindre eplejuice, fordi det er litt søtere. Start med halvparten. Smak til og bland eventuelt inn mer siden. Om du ikke trenger mer enn halve mengden ville jeg hatt oppi litt ekstra vann slik av væskemengden blir lik :-)

Folk blir overrasket når jeg sier at det er eplejuice i, men det er mange som sier at det er den beste lasangen de har smakt

 

Anonymous poster hash: 82dd1...9b7

 

 

Hvis man tenker seg om så er det jo egentlig ikke spesielt overraskende. Det er jo vanlig å bruke noe søtt i tomatbaserte sauser, som feks revet gulrot, sukker eller annet. Eplejuice faller jo samme kategorien sånn sett.

 

Anonymous poster hash: 9f909...24d

Skrevet

Eddik, balsamicoedikk, gjerne en hvit balsamicoedikk eller en rødvinsedikk.
Balanser med sukker.

Skrevet

Ja det er sant! :-)

Det blir iallefall veldig godt

 

Anonymous poster hash: 82dd1...9b7

Skrevet (endret)

Eg brukar ofte ein skvett eplejuice.  Eit par teskeier med eddik, feks balsamico, saman med litt sukker er og godt.

Hadde kanskje begrensa det til 1 dl eplejuice, men det er jo berre å smake seg fram :)

Endret av soleia

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...