Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #1 Skrevet 1. juni 2015 Kan noe annet brukes? Orker ikke dra på polet 😩 Anonymous poster hash: cf3b6...27c
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #2 Skrevet 1. juni 2015 Droppe det? Bruk kun tomat og krydder i tomatsausen, blir godt det Anonymous poster hash: fb315...027
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #3 Skrevet 1. juni 2015 Jeg har aldri brukt rødvin i sausen. Har aldri vært et savn. Anonymous poster hash: 9da80...d54
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #4 Skrevet 1. juni 2015 Dette er oppskriften til lasagne på trines matblogg. 1-2 dl rødvin står det. Så da må jo det erstattes med annen væske. Hvilken tror dere? Hi Anonymous poster hash: cf3b6...27c
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #5 Skrevet 1. juni 2015 Jeg bruker faktisk eplejuice :-) Og jeg får masse skryt av lasangen min Anonymous poster hash: 82dd1...9b7
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 1. juni 2015 #6 Skrevet 1. juni 2015 Du kan bruke kjøttkraft, buljong, solbærsaft (mindre mengde)
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #7 Skrevet 1. juni 2015 Dette er oppskriften til lasagne på trines matblogg. 1-2 dl rødvin står det. Så da må jo det erstattes med annen væske. Hvilken tror dere? Hi Anonymous poster hash: cf3b6...27c Vann (kompensere for evt utvannet smak med krydder, tomatpuré, fond osv), kraft/fond/buljong. Anonymous poster hash: 9f909...24d
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #8 Skrevet 1. juni 2015 Jeg bruker faktisk eplejuice :-) Og jeg får masse skryt av lasangen min Anonymous poster hash: 82dd1...9b7 Samme mengde eplejuice som rødvin? Anonymous poster hash: cf3b6...27c
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #9 Skrevet 1. juni 2015 Litt mindre eplejuice, fordi det er litt søtere. Start med halvparten. Smak til og bland eventuelt inn mer siden. Om du ikke trenger mer enn halve mengden ville jeg hatt oppi litt ekstra vann slik av væskemengden blir lik :-) Folk blir overrasket når jeg sier at det er eplejuice i, men det er mange som sier at det er den beste lasangen de har smakt Anonymous poster hash: 82dd1...9b7
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #10 Skrevet 1. juni 2015 Litt mindre eplejuice, fordi det er litt søtere. Start med halvparten. Smak til og bland eventuelt inn mer siden. Om du ikke trenger mer enn halve mengden ville jeg hatt oppi litt ekstra vann slik av væskemengden blir lik :-) Folk blir overrasket når jeg sier at det er eplejuice i, men det er mange som sier at det er den beste lasangen de har smakt Anonymous poster hash: 82dd1...9b7 Hvis man tenker seg om så er det jo egentlig ikke spesielt overraskende. Det er jo vanlig å bruke noe søtt i tomatbaserte sauser, som feks revet gulrot, sukker eller annet. Eplejuice faller jo samme kategorien sånn sett. Anonymous poster hash: 9f909...24d
Leirha Skrevet 1. juni 2015 #11 Skrevet 1. juni 2015 Eddik, balsamicoedikk, gjerne en hvit balsamicoedikk eller en rødvinsedikk.Balanser med sukker.
Anonym bruker Skrevet 1. juni 2015 #12 Skrevet 1. juni 2015 Ja det er sant! :-) Det blir iallefall veldig godt Anonymous poster hash: 82dd1...9b7
soleia Skrevet 1. juni 2015 #13 Skrevet 1. juni 2015 (endret) Eg brukar ofte ein skvett eplejuice. Eit par teskeier med eddik, feks balsamico, saman med litt sukker er og godt. Hadde kanskje begrensa det til 1 dl eplejuice, men det er jo berre å smake seg fram Endret 1. juni 2015 av soleia
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå