MilleMarmelade Skrevet 25. mai 2015 #1 Skrevet 25. mai 2015 Har en oppskrift hvor det skal være knuste linfrø. Jeg har prøvd både morter og stavmikser (ikke selve stavmikseren, men en beholder med kniver som fulgte med - om dere skjønner) Men uansett så hopper og spretter jo de forbaska frøene til alle kanter, uten å bli særlig knust. Så hvordan gjør man det egentlig??
shari_z Skrevet 25. mai 2015 #2 Skrevet 25. mai 2015 Jeg bruker en kaffekvern. Blir malt så fint. Har gjort det sånn i snart 20 år nå. En liten billig sak på rundt 200 kroner, men den gjør susen.
the amazing spidermamma Skrevet 25. mai 2015 #3 Skrevet 25. mai 2015 Kanskje en mandelkvern kan funke? Hvis du har noe sånt?
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #4 Skrevet 25. mai 2015 Jeg knuser i blenderen. En hel pakke linfrø, kjører den på middels hastighet, "hjelper" linfrøene litt med ei tresleiv, så de ikke bare bygger seg opp over kantene, men faller ned i midten :-) Anonymous poster hash: 3308d...6db
MilleMarmelade Skrevet 25. mai 2015 Forfatter #5 Skrevet 25. mai 2015 Visste at det fantes kloke damer der ute! Har foreløpig ikke kaffekvern, men både blender og mandelkvern til kenwood'en om jeg ikke tar helt feil. Skal prøves! 😊
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #6 Skrevet 25. mai 2015 Dette spørsmålet forstår jeg ikke. Jeg kjøper alltid "knuste linfrø" i butikken. Det er da virkelig ikke meningen at man skal stå og plundre med dette selv? Anonymous poster hash: bf99d...c0f
MilleMarmelade Skrevet 25. mai 2015 Forfatter #7 Skrevet 25. mai 2015 Aha! Da må jeg bare kikke litt nøyere i bakehylla, altså! 👍
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #8 Skrevet 25. mai 2015 Dere bør ikke knuse linfrøene selv om det står i oppskriften. Linfrø inneholder blåsyre som kroppen vår får mer av om man knuser dem. Anonymous poster hash: 1f41f...306
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #9 Skrevet 25. mai 2015 Putt frøene i en brødpose e.l. og rull med kjevle. Anonymous poster hash: cceef...a76
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå