Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #1 Skrevet 24. mai 2015 Vi er 2 personer, Hvor mye ris skal oppi og hvor mye vann? Skal vannet og risen oppi samtidig? Holder den seg varm lenge? Kan man dampe grønnsaker samtidig, når skal de legges i? Fikk den i bursdagsgave, tenkte å prøve den ut i kveld :-D Anonymous poster hash: 416ea...eab
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #2 Skrevet 24. mai 2015 Ris og vann samtidig ja, så trykk kok. Jeg bruker ca like mye vann som ris, og tar en kopp med ris på en familie på en voksen og to barn. Risen holder seg varm i timesvis om du har den på varmefunksjonen. Anonymous poster hash: cc6cc...f58
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #3 Skrevet 24. mai 2015 Takk for svar! Bruker du kopp som medfølger til å måle med? Anonymous poster hash: 416ea...eab
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #4 Skrevet 24. mai 2015 Les bruksanvisningen som fulgte med! Anonymous poster hash: 4be04...d19
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #5 Skrevet 24. mai 2015 Ok! Håper resten gjør det også da når de lurer på noe her inne på DIB.. Anonymous poster hash: 416ea...eab
Den perfekte mor, påan igjen Skrevet 24. mai 2015 #6 Skrevet 24. mai 2015 Jeg bruker dobbelt så mye vann som ris. Grønnsaker har jeg ikke prøvd.
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #7 Skrevet 24. mai 2015 Man skal ha 50% mer vann en ris. To målebeger med ris og tre med vann holder til to personer. Tar du mindre blir den tørr, tar du mer blir den for fuktig. Anonymous poster hash: e2195...c0d
Mamma_til_2 Skrevet 24. mai 2015 #8 Skrevet 24. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min.
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2015 #9 Skrevet 24. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min. 35 minutter? Min bruker 20 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d
Mamma_til_2 Skrevet 25. mai 2015 #10 Skrevet 25. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min. 35 minutter? Min bruker 20 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Som sagt det kommer an på hvilken type du har!
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #11 Skrevet 25. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min.35 minutter? Min bruker 20 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Som sagt det kommer an på hvilken type du har! Hvilken typer har du da? Jeg har hatt flere ulike typer/merker, ingen av dem var i nærheten av å bruke 35 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d
Mamma_til_2 Skrevet 25. mai 2015 #12 Skrevet 25. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min.35 minutter? Min bruker 20 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Som sagt det kommer an på hvilken type du har!Hvilken typer har du da? Jeg har hatt flere ulike typer/merker, ingen av dem var i nærheten av å bruke 35 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Gidder ikke gå på boden og lete den frem, men jeg kan stille inn minutter selv og liker risen etter 35 min!
Anonym bruker Skrevet 25. mai 2015 #13 Skrevet 25. mai 2015 Det kommer vell ann på hvilken type du har, i min bruker jeg 1.5 kopper ris og 3 kopper vann ca 35 min, grønnsakene putter jeg i en beholder over risen de bruker ca 10 min.35 minutter? Min bruker 20 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Som sagt det kommer an på hvilken type du har!Hvilken typer har du da? Jeg har hatt flere ulike typer/merker, ingen av dem var i nærheten av å bruke 35 minutter. Anonymous poster hash: e2195...c0d Gidder ikke gå på boden og lete den frem, men jeg kan stille inn minutter selv og liker risen etter 35 min! En riskoker koker vanligvis atomatisk basert på mengde vann/ris. Den skal bare skrues på og gjør resten av prosessen selv. Du har for mye vann oppi risen, derfor tar det så lang tid å få den ferdig kokt. Anonymous poster hash: e2195...c0d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå