Anonym bruker Skrevet 16. mai 2015 #1 Del Skrevet 16. mai 2015 Jeg har medisterdeig i fryseren og den har ligget der siden jul. Den er frosset ned i mindre pakker på ca 400 gram. jeg leser at holdbarheten i fryseren en ca 3 mnd...men blir det farlig å spise etter de tre mnd eller går det "kun" utover smaken? Det er jo mye fett, så kanskje det harskner, men det merker jeg vel på lukten? Anonymous poster hash: 7c5e1...f4a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144215338-frossen-medisterdeighvor-lang-holdbarhet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2015 #2 Del Skrevet 16. mai 2015 Lengste medisterdrig har ligget i fryseren er to år og like fint Pga fett så kan det harskne, men det er ikke noe farlig. Anonymous poster hash: 1d658...b8d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144215338-frossen-medisterdeighvor-lang-holdbarhet/#findComment-147201681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå