Anonym bruker Skrevet 15. mai 2015 #1 Skrevet 15. mai 2015 Jeg har en hvitvinseddik som ble åpnet sist jeg laget Pavlova (sikkert for 1 år siden). Er den holdbar fortsatt? Oppbevart i romtemperatur. Lukter det samme som sist 😉 Anonymous poster hash: 69eab...830
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2015 #2 Skrevet 15. mai 2015 Står jo dato på flasken... Anonymous poster hash: 6dba6...33c
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2015 #3 Skrevet 15. mai 2015 Eddik holder seg lenge (flere år), den kan helt sikkert brukes! Anonymous poster hash: 25f39...f62
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2015 #4 Skrevet 15. mai 2015 Tilnærmet evig holdbarhet på edikk, men jeg ville nok satt den kaldt. Anonymous poster hash: fe119...b06
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå