Gå til innhold

Bake loff/rundstykker på 1-2-3?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har hvetemel, salt, gjær, helmelk... Skulle hatt kveldsmat, men føler på meg at det blir litt snaut?

 

Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c

Skrevet

Har hvetemel, salt, gjær, helmelk... Skulle hatt kveldsmat, men føler på meg at det blir litt snaut?

 

Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c

Har du bakepulver? Bak scones i stedet. Slipper heving.

 

Anonymous poster hash: 96ebf...4cf

Skrevet

Har bakepulver ja :) har du en lett/god oppskrift på scones?

 

Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c

Skrevet

4,5 dl hvetemel, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 50 g margarin (smuldres i deigen), 2 dl melk.

 

Sett ovn på 250 grader over/undervarme. Bland sammen. Bak ut på bakepapir til en runding ca 1-1,5 cm høy, og skjær rundingen i 6 deler (3 streker).(Bitene henger sammen når du steker dem, og du bare river de i fra hverandre når de er ferdig stekt). Stek midt i ovnen i ca 10 min +, til de er gylne oppå.

 

Del bitene på langs og ha på deilig pålegg.

 

Har lagd det mye, og de faller alltid i smak av gjester.

 

Anonymous poster hash: 96ebf...4cf

Skrevet

Tenker du som pizzastykker?

 

Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...