Anonym bruker Skrevet 6. mai 2015 #1 Skrevet 6. mai 2015 Har hvetemel, salt, gjær, helmelk... Skulle hatt kveldsmat, men føler på meg at det blir litt snaut? Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c
Anonym bruker Skrevet 6. mai 2015 #2 Skrevet 6. mai 2015 Har hvetemel, salt, gjær, helmelk... Skulle hatt kveldsmat, men føler på meg at det blir litt snaut? Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c Har du bakepulver? Bak scones i stedet. Slipper heving. Anonymous poster hash: 96ebf...4cf
Anonym bruker Skrevet 6. mai 2015 #3 Skrevet 6. mai 2015 Har bakepulver ja har du en lett/god oppskrift på scones? Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c
Anonym bruker Skrevet 6. mai 2015 #4 Skrevet 6. mai 2015 4,5 dl hvetemel, 2 ts bakepulver, 1 ts salt, 50 g margarin (smuldres i deigen), 2 dl melk. Sett ovn på 250 grader over/undervarme. Bland sammen. Bak ut på bakepapir til en runding ca 1-1,5 cm høy, og skjær rundingen i 6 deler (3 streker).(Bitene henger sammen når du steker dem, og du bare river de i fra hverandre når de er ferdig stekt). Stek midt i ovnen i ca 10 min +, til de er gylne oppå. Del bitene på langs og ha på deilig pålegg. Har lagd det mye, og de faller alltid i smak av gjester. Anonymous poster hash: 96ebf...4cf
Anonym bruker Skrevet 6. mai 2015 #5 Skrevet 6. mai 2015 Tenker du som pizzastykker? Anonymous poster hash: 8c1f0...b5c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå