Gå til innhold

Hvilke lefser bruker du til "lefseruller" (tapas)?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg bruker Tortilla wraps, men jeg vet at noen bruker vestlandslefser også. Personlig synes jeg det smaker litt rart, men mange liker jo det også. Jeg synes ikke wrapsene blir tørre så lange de bare er ferske og man har godt med kremost og lignende. på.



Anonymous poster hash: ef010...48f

Annonse

Sånn rent bortsett fra at lefseruller ikke har noe å gjøre på et tapasbord, så mener jeg at hvilken type lefse/tortilla man bruker kommer an på hva man skal fylle med.

 

Noen ganger passer tortilla best, andre ganger vestlandslefse, potetlefse eller lompe.

 

Jeg synes for øvrig at det er stor forskjell på tørrhet/mykhet på de forskjellige tortillaene som er å få i butikk. Av de medt kjente merkene synes jeg absolutt Santa Maria (den røde pakken) er bedre, mykere og føles ferskere enn old el Paso (den gule).

 

Anonymous poster hash: fd639...c78

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...