Anonym bruker Skrevet 26. april 2015 #1 Skrevet 26. april 2015 Hva er best, vanlig oppskrift og bruke melk uten laktose eller egen oppskrift uten melk? Anonymous poster hash: a5412...371
Anonym bruker Skrevet 26. april 2015 #2 Skrevet 26. april 2015 Dersom det er melkeallergi så må man lage helt uten melk, så bruk da en oppskrift uten melk (og smør). Dersom det er laktoseintoleranse ville jeg brukt vanlig oppskrift med laktosefri produkter. Anonymous poster hash: 15186...6a1
Anonym bruker Skrevet 26. april 2015 #3 Skrevet 26. april 2015 Dersom det er melkeallergi så må man lage helt uten melk, så bruk da en oppskrift uten melk (og smør). Dersom det er laktoseintoleranse ville jeg brukt vanlig oppskrift med laktosefri produkter. Anonymous poster hash: 15186...6a1 Takk. Fikk beskjed fra barnets foreldre at jeg kunne bruke laktosefri melk i vanlig oppskrift. Tenkte på hva som smaker best. Anonymous poster hash: a5412...371
Anonym bruker Skrevet 26. april 2015 #4 Skrevet 26. april 2015 Dersom det er melkeallergi så må man lage helt uten melk, så bruk da en oppskrift uten melk (og smør). Dersom det er laktoseintoleranse ville jeg brukt vanlig oppskrift med laktosefri produkter. Anonymous poster hash: 15186...6a1 Takk. Fikk beskjed fra barnets foreldre at jeg kunne bruke laktosefri melk i vanlig oppskrift. Tenkte på hva som smaker best. Anonymous poster hash: a5412...371 Da er det jo ikke melkeallergi. Anonymous poster hash: 7e0cc...5a4
Anonym bruker Skrevet 26. april 2015 #5 Skrevet 26. april 2015 Dersom det er melkeallergi så må man lage helt uten melk, så bruk da en oppskrift uten melk (og smør). Dersom det er laktoseintoleranse ville jeg brukt vanlig oppskrift med laktosefri produkter.Anonymous poster hash: 15186...6a1 Takk. Fikk beskjed fra barnets foreldre at jeg kunne bruke laktosefri melk i vanlig oppskrift. Tenkte på hva som smaker best. Anonymous poster hash: a5412...371 Umulig å smake forskjell på laktosefri og vanlig melk som er brukt i mat. Anonymous poster hash: bf043...95a
amandine Skrevet 26. april 2015 #6 Skrevet 26. april 2015 Da er det ikke noe problem. Bak med laktosefritt. Hvis du ikke har erfaring kan jeg egentlig bare tipse deg, laktosefri rømme er faktisk bedre enn den med, den er mer kremet og deilig i konsistens. Og fløten, tar litt lenger tid å få stiv, kanskje, men den har jo superlang holdbarhet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå