Anonym bruker Skrevet 14. april 2015 #1 Skrevet 14. april 2015 Hva bruker dere som tilbehør til fiskepudding? Anonymous poster hash: 09c78...cb0
Anonym bruker Skrevet 14. april 2015 #2 Skrevet 14. april 2015 Raspa gulrot med druer og sitron, poteter og hvit saus 😉 Anonymous poster hash: 0a230...87e
Sjusak Skrevet 14. april 2015 #3 Skrevet 14. april 2015 Kokte poteter, steker fiskepuddingen i skiver, har smelta smør og stekt løk, raspa gulrøtter, og kokte grønnskaker som brokoli og blomkål
Klompelompe Skrevet 14. april 2015 #4 Skrevet 14. april 2015 Stekt fiskepudding, smelta smør, poteter og raspa gulrot.
Zarina Skrevet 14. april 2015 #5 Skrevet 14. april 2015 Kutter fiskpuddingen i terninger, har den oppi hvit saus sammen med hvit asparges, erter og reker. Serverer det sammen med terteskjell.
Anonym bruker Skrevet 14. april 2015 #6 Skrevet 14. april 2015 Smaker fiskepudding som fiskeboller? Anonymous poster hash: a3c42...f68
Himmel og hav Skrevet 14. april 2015 #7 Skrevet 14. april 2015 Fiskepudding i hvit saus, poteter, revne gulrøtter og sprøstekte baconbiter.
Gjest Kira Skrevet 14. april 2015 #8 Skrevet 14. april 2015 Fiskepudding i hvit saus, poteter, revne gulrøtter og sprøstekte baconbiter. Pluss på litt karri så har du favorittmiddagen min
Salomine Skrevet 14. april 2015 #9 Skrevet 14. april 2015 Fiskepudding i hvit saus, poteter, gulerøtter, karridryss når det ligger på tallerkenen. Evt nyskrellede reker i sausen.
Anonym bruker Skrevet 14. april 2015 #10 Skrevet 14. april 2015 Smaker fiskepudding som fiskeboller?Anonymous poster hash: a3c42...f68 Jeg synes det smaker temmelig likt. Fiskeboller koker man helst mens fiskepudding går fint å både koke eller steke. Anonymous poster hash: e0d03...cf8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå