Anonym bruker Skrevet 4. april 2015 #1 Skrevet 4. april 2015 Alle oppskrifter sier bare at potetene skal kuttes i skiver, men ingen sier noe om hvor tykke skivene skal være. Når jeg lager potetgrateng, skjærer jeg kanskje 5-6 mm tykke skiver, men jeg Innbiller meg at de skal være tynnere i fløtegratinerte poteter. Skal de være så tynne at jeg kan bruke ostehøvel? Anonymous poster hash: d94d5...afb
Anonym bruker Skrevet 4. april 2015 #2 Skrevet 4. april 2015 Ostehøvel blir vel litt for tynt. 5-6 mm høres ut som en grei tykkelse. Anonymous poster hash: f5234...8f6
Monica Skrevet 4. april 2015 #3 Skrevet 4. april 2015 Jeg har alltid brukt ostehøvel. Synes det smaker beste.
jente_80 Skrevet 4. april 2015 #4 Skrevet 4. april 2015 Jeg bruker den ene siden på gulrotraspa. Den skjærer fine tynne skiver.
Anonym bruker Skrevet 4. april 2015 #5 Skrevet 4. april 2015 Jeg har en relativt tykk ostehøvel som er god til det. Den tynne blir for tynn. Anonymous poster hash: 22ab4...a61
Anonym bruker Skrevet 4. april 2015 #6 Skrevet 4. april 2015 Ostehøvel blir vel litt for tynt. 5-6 mm høres ut som en grei tykkelse. Anonymous poster hash: f5234...8f6 Er ikke det alt for tykt? Anonymous poster hash: d94d5...afb
Anonym bruker Skrevet 4. april 2015 #7 Skrevet 4. april 2015 Så tjukke du vil. Kok de litt sammen med fløte før du har de i ildfast form og putter de i ovnen. Jeg bare skjærer med kniv, så blir fort litt ulik tykkelse, men det går fint Anonymous poster hash: 477ad...0bd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå