Gå til innhold

Fløtegratinerte poteter, hvor tykke skiver?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Alle oppskrifter sier bare at potetene skal kuttes i skiver, men ingen sier noe om hvor tykke skivene skal være. Når jeg lager potetgrateng, skjærer jeg kanskje 5-6 mm tykke skiver, men jeg Innbiller meg at de skal være tynnere i fløtegratinerte poteter. Skal de være så tynne at jeg kan bruke ostehøvel?

 

Anonymous poster hash: d94d5...afb

Fortsetter under...

Skrevet

Ostehøvel blir vel litt for tynt. 5-6 mm høres ut som en grei tykkelse.



Anonymous poster hash: f5234...8f6
Skrevet

Jeg har alltid brukt ostehøvel. Synes det smaker beste.

Skrevet

Jeg bruker den ene siden på gulrotraspa. Den skjærer fine tynne skiver.

Skrevet

Jeg har en relativt tykk ostehøvel som er god til det. Den tynne blir for tynn.

 

Anonymous poster hash: 22ab4...a61

Skrevet

 

Ostehøvel blir vel litt for tynt. 5-6 mm høres ut som en grei tykkelse.

 

Anonymous poster hash: f5234...8f6

 

 

Er ikke det alt for tykt?

 

Anonymous poster hash: d94d5...afb

Annonse

Skrevet

Så tjukke du vil. Kok de litt sammen med fløte før du har de i ildfast form og putter de i ovnen. Jeg bare skjærer med kniv, så blir fort litt ulik tykkelse, men det går fint :)

 

Anonymous poster hash: 477ad...0bd

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...