Gå til innhold

Dette med å steke kjøttdeig i flere omganger for å unngå at den kokes.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dersom en ser kokkeprogram, reklame el.l. sier de ofte at en pakke kjøtt-/karbonadedeig skal stekes i to omganger, for ellers kokes det i pannen...

Ser det jo også selv, men jeg tenker litt sånn "hva så?"

Gjør det egentlig noe? Så lenge det blir ferdig, så blir det jo ferdig?

 

Anonymous poster hash: 8b359...2c6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Smaker sikkert bedre med stekt enn kokt kjøttdeig. Men akkurat det bryr jeg meg lite om. Blir bare ekstra stress.

 

Anonymous poster hash: 8c0bb...0a2

Skrevet

Det smaker bedre rett og slett. Et annet tips er å ikke begynne å 'krakke' kjøttdeigen med en gang, men dele den opp i litt større biter og steke hver side av bitene før du begynner å hakke.

 

Anonymous poster hash: c2417...600

Skrevet

Hvis du har for mye kjøtt på panna blir den jo kokt i stedet for stekt. Det blir jo ikke det samme.

Skrevet

Har prøvd det, og det med å ikke hakke den med en gang. Er ikke forskjell i det hele tatt syns jeg. Kokkene får hevde hva de vil :)

 

Anonymous poster hash: 53d1e...1be

Skrevet

Jo, det er forskjell. Det blir mer sprøstekt hvis man deler det opp. Og smaker bedre. For oss som bryr oss om denslags :-)

Skrevet

Hadde du syns en kokt biff var det samme for "den blir jo ferdig"?

Stekt smaker bedre enn kokt som blir smakløst og vassent.

Skrevet

Det spørs vel litt hva den brukes til? Fordelt med tacokrydder så er det ett fett mener jeg. Det samme hvis den brukes i en gryte eller i lasagne.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...