Gå til innhold

Fanken! Glemte kyllingen!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

La rå kyllingfilet i yoghurtmarinade kl 1800. Glemte å sette den i kjøleskapet og oppdaget den nå 2030.

Den skal ligge i marinaden til i morgen!

 

Kan jeg fremdeles bruke den eller er det ødelagt siden det har stått på benken i 2,5timer?? Tenker det er litt 😕 siden det er kylling, den må vel helst være i kjøleskap??

 

Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Fortsetter under...

Skrevet

Hadde kastet den. Rå kylling i romtemperatur er en bakteriefest.

 

Anonymous poster hash: 94b00...987

Skrevet

Hadde kastet den. Rå kylling i romtemperatur er en bakteriefest.

 

Anonymous poster hash: 94b00...987

Men de bakteriene "dør" ikke ved steking på høy varme?

 

 

Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Skrevet

 

Hadde kastet den. Rå kylling i romtemperatur er en bakteriefest. Anonymous poster hash: 94b00...987

Men de bakteriene "dør" ikke ved steking på høy varme? Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Det kan danne seg bakterier som er resistente mot oppvarming

 

Anonymous poster hash: 94b00...987

Skrevet

Jeg hadde spist den. Hadde du glemt den over natten eller i lang tid ville jeg ikke gjort det.. Men 2,5 timer skal ikle være livsfarlig.

 

Mange oppskrifter man skal la kyllinngen ligge i romtemperatur et par timer å marinere.. Eller ligge en time for å romtemperere seg.

 

Anonymous poster hash: f8b74...041

Skrevet

La rå kyllingfilet i yoghurtmarinade kl 1800. Glemte å sette den i kjøleskapet og oppdaget den nå 2030.

Den skal ligge i marinaden til i morgen!

 

Kan jeg fremdeles bruke den eller er det ødelagt siden det har stått på benken i 2,5timer?? Tenker det er litt siden det er kylling, den må vel helst være i kjøleskap??

 

Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Det går nok fint. Den skal stekes, og 2,5 timer er ikke så lenge.

 

Anonymous poster hash: d0fc5...e85

Annonse

Skrevet

Jeg hadde kastet den, er skeptisk til kylling som har ligget lenge i romtemperatur



Anonymous poster hash: 571b6...29a
Skrevet

Åå, så mange forskjellige svar😢😂

 

What to doooo😄

 

Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Gjest Hercule Poirot
Skrevet

2,5 time? Det hadde jeg ikke tenkt over engang. Ved høy temperatur knekker du de bassiluskene som ev. skulle være der. 

Skrevet

Jeg hadde spist den, og jeg regner meg for å være forsiktig.

Skrevet

Spis den ! 😂

Gjest Antarctica
Skrevet

 

 

Hadde kastet den. Rå kylling i romtemperatur er en bakteriefest. Anonymous poster hash: 94b00...987

Men de bakteriene "dør" ikke ved steking på høy varme? Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Det kan danne seg bakterier som er resistente mot oppvarming Anonymous poster hash: 94b00...987

Det er jo ikke helt sant, da. Bakteriene i yoghurten tar jo over når kyllingen ligger i yoghurtmarinade.

Skrevet

 

 

 

Hadde kastet den. Rå kylling i romtemperatur er en bakteriefest. Anonymous poster hash: 94b00...987

Men de bakteriene "dør" ikke ved steking på høy varme? Anonymous poster hash: 3234b...bcc

Det kan danne seg bakterier som er resistente mot oppvarming Anonymous poster hash: 94b00...987

Det er jo ikke helt sant, da. Bakteriene i yoghurten tar jo over når kyllingen ligger i yoghurtmarinade.

 

I tillegg finnes det ikkje bakteriar som er resistente mot varme, sjølv om enkelte kan lage toksin som tåler varme, men det er ikkje heilt det same.  Eg hadde ete kyllingen etter 2,5 t på benken, men ikkje om den låg ute heile natta.

Annonse

Skrevet

Ingen fare. Den har kanskje fått litt kortere holdbarhet men hvis du skal spise den i mårra er ikke det noe å tenke på.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...